Tricikli Fun smarTrike ultrakönnyű kék-piros 15 hó-tól

Termék leírása

A smarTrike Fun gyerek tricikli egy ultrakönyű tricikli kisfiúknak, szülőkormánnyal. A tricikli vidám színkombinációban, élénk kék és piros színekben pompázik, amely minden gyermeket már az első pillanatban elvarázsol. A smarTrike Fun gyerekeknek 15 hónapos kortól ajánlott és eltávolítható részeinek köszönhetően fokozatosan válik belőle egy 36 hónapos korú gyermekeknek is alkalmas tricikli, egészen addig használhatják, míg át nem ülnek első biciklijükre. Ez a kék-piros színű tricikli gyermekével együtt nő, minden korban alkalmazkodik lurkója igényeihez. Gyermeke biztonságáért a hárompontos biztonsági öv, kényelméért pedig az ergonomikusan formázott ülés kezeskedik.

A tricikli nagyon stabil és játékos egyszerűséggel megbírkózik a kisebb útegyenlőtlenségekkel is. A triciklizés első hónapjaiban a teleszkópos szülőkormány segítségével a szülő irányíthatja az utazást. Később, mikor gyermeke már egyedül is tud tricilizni, ez a szülőkormány szerszám használata nélkül is egyszerűen eltávolítható. Teherbírása 17 kg. A tricikli kerekei minőséges gumiból készültek, melyeknek köszönhetően a smarTrike tricikli stabil. A tricikli első kereke szabadonfutó, így az irányítás a szülő kezében van. A tricikli előnye a kis súlya. Ultrakönnyű és minőséges fém konstrukcióval rendelkezik, ellenálló műanyagokkal kombinálva. Hátsó kibillenthető kosara apróságok tárolására szolgál, később gyermeke játékokra használhatja.

A smarTrike Fun tricikli egy minőséges és csodás tricikli főleg kisfiúknak, akik szívesen fedezik fel a világot. A triciklizés nem csak szórakozás, de erősíti az izomzatot is, melynek köszönhetően előségíti annak természetes és egészséges fejlődését. A smarTrike tricikli márka világszerte a legkelendőbb és legjobbra értékelt gyermek tricikli gyártó márka. Évtizedek óta a piacon van és elsőként vezette be az állítható magasságú szülőkormány innovációját. A smarTrike világelső a gyermek triciklik eladásában, gyártásában és fejlesztésében. Évenként millió triciklit ad el, ami garantáltan biztosíték a minőségre.

Jellemzői

  • minőségi gumi kerekek a halk haladásért
  • ultrakönnyű és stabil
  • hátsó műanyag kosár játékokra
  • 3-pontos biztonsági öv
  • ergonomikusan kialakított ülés
  • praktikus szülőkar
  • erős fémváz
  • alkalmas 15-36 hónapos korig
  • teherbírása 17 kg
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Kerekekgumene
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.