Bölcső baldachínnal MiniKiss Smoby 27 cm-es babának 12 hó-tól

Termék leírása

SMOBY játék bölcső Minikiss egy minőséges műanyag termék, 27 cm-es nagyságú babának. A játékbaba bölcső nagyon szép felhozatalú, csodálatos sötétrózsaszín színben pompázik pöttyös takaróval és szép baldachinnal díszítve.  A baba takarója minőséges anyagú és szép mintákkal díszített. A bölcső szilárd és ellenálló műanyagokból készült, melyek egyben kellemes és selymes tapintásúak. A bölcső megemelt stabil lekerekített lábakon áll. Ez egy remek játék, mely kiegészítőként szolgál játékbabához. A bölcső lágy lekerekített formái már egy enyhe érintésnél ringatózni kezdenek, így gyermeke nagyon könnyen elaltatja kedvenc babáját. Az anyagok tisztítására csak enyhén nedves szivacsot használjanak.

A babázás fejleszti gyermeke kognitív és motorikus képességeit, valamint az önállóságot is. A kislányok anyuka szerepbe élik bele magukat. Gyermeke úgy játszik játékbabájával, mintha egy igazi baba lenne. Saját babáján tanulhatja meg, hogyan kell őt levetkőztetni és felöltöztetni, ezt a képességét később saját magán is hasznosíthatja. A babázás nagyon fontos szerepet játszik gyermeke kommunikációs és nyelvi képességei fejlődésében is. Ez egy remek módja annak, hogyan készítsük fel csöppségünket egy kistestvér érkezésére. Az egész játék alatt, a baba tartásában, etetésében, altatás közben gyermeke a felnőtteket utánozza és megtanulja, hogyan fejezze ki mások iránt érzett szeretetét.

Minden kis hercegnő szívét elnyeri. A babázás a legkedveltebb gyerekjátékok közé tartozik. A gyerekek szívesen gondoskodnak babájukról. A SMOBY egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A SMOBY termékek nagyon minőségesek, európai minőség bizonylatokat tudhatnak magukévá. A játék bölcső babázáshoz tartozó kiegészítő, mely gyerekeknek 12 hónapos kortól ajánlott. A bölcső méretei 35,5*22,5*42 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek35,5*22,5*42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.