Csúszda Micimackó Toboggan XS Smoby hossza 90 cm 24 hó-tól

Termék leírása

Smoby gyerekcsúszda Micimackó XS Toboggan mesemotívummal az egyik legjobb minőségű termék a gyermek csúszdák között. A Smoby csúszda 90 cm hosszú csúszófelülettel rendelkezik, és gyerekeknek már 2 éves kortól ajánlott. Nagyon biztonságos, és az ergonomikusan formázott csúszófelületének köszönhetően kellemes és kényelmes csúszdázó élményt nyújt minden gyereknek. A gyerekcsúszda egyszerűen összerakható, és amikor a gyerek nem használja, újra szétszedhető. Nem foglal sok helyet és kis méreteinek köszönhetően elfér a gyerekszobában vagy az autó csomagtartójában is, ezért magukkal vihetik víkendházhoz, vagy vízpartra is. 

Az XS Toboggan Micimackó gyerekcsúszda egyedülálló tulajdonsága az UV szűrő, ami védi a műanyag felületet a napsugárzástól, így biztosítja, hogy a színek olyan szépek maradnak hosszú évekig, mint amilyenek az első napon voltak. Ezen felül a gyerekcsúszda praktikus víznyílással van kiegészítve, ahová locsolócső köthető, így a gyermek vízen csúszik, pl. a kis medencéjébe. A gyerekek csúszdázhatnak saját kis vízi csúszdájukon. Ez nagyon jó mulatság és a gyerekek imádják a csúszdázást. A gyerekcsúszda szép díszítőeleme bármelyik kertnek vagy udvarnak. Az egyedülálló zöld és barna színkombinációnak és a mesefigura képeknek köszönhetően pozitív hatást kelt. A gyermekeknél a színek mesebeli képzeleteket idéznek elő, serkentik a képzelőerejüket és stimulálják  fantáziájukat. A gyerekcsúszda teherbírása 20 kg.

A gyerekcsúszda lépcsői csúszásgátló bevonattal rendelkeznek, hogy meggátolják a csúszás veszélyét. A lépcsőre mászás biztonságos és kellemes mezítláb, vagy vizes lábacskákkal is. A csúszda lépcsőinek magassága 75 cm. Teljes szélessége 50 cm, a csúszófelület hossza a létrától a földig pedig 125 cm. A csúszófelület szélessége 38 cm. A csúszda műanyag felülete érintésre bársonyos és gyengéd a gyerek kezecskéknek. Élei legömbölyítettek, így a kicsik nem sérülhetnek meg játék közben. A Smoby francia játékgyártó cég garantálja a gyerekcsúszda minőségét és tartósságát, mely az európai előírásoknak és szabványoknak megfelelően készült. A francia Smoby márka garantálja a minőséget, amit a cég hosszú éves fennállása igazol. Minden gyermek szeret csúszdázni, ezért ez az egyik legkedvesebb kerti játék.

Jellemzői

 • gyönyörű színkivitel 
 • Micimackós képekkel 
 • vízre köthető és vízi csúszdává válik
 • a csúszófelület hossza 90 cm, szélessége 38 cm 
 • teherbírása 20 kg 
 • 2 éves kortól alkalmas 
 • UV szűrő védi a színeket a kifakulástól 
 • kompakt méretek 
 • bársonyosan finom műanyagból 
 • méreteivel a gyerekszobába is befér 
 • minőségi francia termék 
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek125*50*75 CM
Termék magassága75 cm
A csomagolás méretei120*100*180 cm
Tömeg3,66 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.