Csúszda Nemo XS Toboggan Smoby vízspriccelővel UV szűrővel

Termék leírása

SMOBY gyermek csúszda mese motívummal, a kedvelt mesefigurával Némóval, a Némó nyomában c. filmből díszítették, az egyik legjobb minőségű termék a gyermek csúszdák között. A SMOBY csúszda 90 cm hosszú csúszásfelülettel rendelkezik, és megfelelő a gyermekeknek 2 éves kortól. Nagyon biztonságos, ami az ergonómiailag formázott felületének köszönhető, és csúszdázáskor minden gyereknek kellemes és kényelmes érzést nyújt. A gyermek csúszda nagyon egyszerűen összerakható és újra szétszerelhető, ha a gyerek éppen nem használja. Nem foglal el sok helyet és a kis méreteinek köszönhetően elfér a gyerekszobában vagy az autó csomagtartójában is, ezért magukkal vihetik a víkendházhoz, vagy víz mellé is.

Nemo XS Toboggan  gyermek csúszda egyedülálló tulajdonsága az UV filter, ami védi a műanyag felületet a napsugárzástól, így biztosítja, hogy a színek olyan szépek maradnak hosszú évekig, mint amilyenek az első nap voltak. Ezen felül a gyerek csúszda praktikus víznyílással van kiegészítve, ahová a locsolócső köthető, így a gyermek vízen csúszik, pl. bele a kis medencéjébe. A gyerekek csúszdázhatnak és van saját kis vízi csúszdájuk. Ez nagyon jó mulatság és a gyerekek szeretik a csúszdázást. A gyermek csúszda szép díszítőeleme bármelyik kertnek vagy udvarnak. Az egyedi színkombinációjának, a világos és sötétkék színek keverésének és a mesefigura képének köszönhetően pozitívan hat. A gyermekeknél a színek mesés képzeteket idéznek elő, serkentik a képzelőerejüket és stimulálják a fantáziájukat. A gyermek csúszda lépcsői csúszásgátló bevonattal rendelkeznek, biztonságosak, ahogyan az egész szerkezet stabilitása.

A csúszda lépcsőinek magassága 75 cm. Szélessége 50 cm, a csúszófelület hossza a létrától a földig pedig 125 cm. A csúszda műanyag felülete érintésre bársonyos és gyengéd a gyermekkezeknek. A szélei gömbölydedek, ezért a kicsik nem sérülhetnek meg játék közben. A SMOBY egy francia gyermekjáték gyártó, ami biztosítja az európai normák és standardok szerint készült gyermekcsúszdák minőségét és ellenálló képességét. A francia SMOBY márka garancia a minőségre, hiszen hosszú éves fennállása alatt ezt az állítást igazolta. Minden gyermek szeret csúszdázni, ez az egyik legkedvesebb kerti játék.

Doprava nad 49€
Technikai paraméterek
Származási helyFranciaország
Méretek95 cm
Maximum terhelés20 kg
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek