Csúszda Nemo XS Toboggan Smoby vízspriccelővel UV szűrővel

Termék leírása

SMOBY gyermek csúszda mese motívummal, a kedvelt mesefigurával Némóval, a Némó nyomában c. filmből díszítették, az egyik legjobb minőségű termék a gyermek csúszdák között. A SMOBY csúszda 90 cm hosszú csúszásfelülettel rendelkezik, és megfelelő a gyermekeknek 2 éves kortól. Nagyon biztonságos, ami az ergonómiailag formázott felületének köszönhető, és csúszdázáskor minden gyereknek kellemes és kényelmes érzést nyújt. A gyermek csúszda nagyon egyszerűen összerakható és újra szétszerelhető, ha a gyerek éppen nem használja. Nem foglal el sok helyet és a kis méreteinek köszönhetően elfér a gyerekszobában vagy az autó csomagtartójában is, ezért magukkal vihetik a víkendházhoz, vagy víz mellé is.

Nemo XS Toboggan  gyermek csúszda egyedülálló tulajdonsága az UV filter, ami védi a műanyag felületet a napsugárzástól, így biztosítja, hogy a színek olyan szépek maradnak hosszú évekig, mint amilyenek az első nap voltak. Ezen felül a gyerek csúszda praktikus víznyílással van kiegészítve, ahová a locsolócső köthető, így a gyermek vízen csúszik, pl. bele a kis medencéjébe. A gyerekek csúszdázhatnak és van saját kis vízi csúszdájuk. Ez nagyon jó mulatság és a gyerekek szeretik a csúszdázást. A gyermek csúszda szép díszítőeleme bármelyik kertnek vagy udvarnak. Az egyedi színkombinációjának, a világos és sötétkék színek keverésének és a mesefigura képének köszönhetően pozitívan hat. A gyermekeknél a színek mesés képzeteket idéznek elő, serkentik a képzelőerejüket és stimulálják a fantáziájukat. A gyermek csúszda lépcsői csúszásgátló bevonattal rendelkeznek, biztonságosak, ahogyan az egész szerkezet stabilitása.

A csúszda lépcsőinek magassága 75 cm. Szélessége 50 cm, a csúszófelület hossza a létrától a földig pedig 125 cm. A csúszda műanyag felülete érintésre bársonyos és gyengéd a gyermekkezeknek. A szélei gömbölydedek, ezért a kicsik nem sérülhetnek meg játék közben. A SMOBY egy francia gyermekjáték gyártó, ami biztosítja az európai normák és standardok szerint készült gyermekcsúszdák minőségét és ellenálló képességét. A francia SMOBY márka garancia a minőségre, hiszen hosszú éves fennállása alatt ezt az állítást igazolta. Minden gyermek szeret csúszdázni, ez az egyik legkedvesebb kerti játék.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Származási helyFranciaország
Méretek95 cm
Maximum terhelés20 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.