Játszóház Micimackó erdei kunyhó Smoby UV szűrő 24 hó-tól

Termék leírása

SMOBY Maison Forestiere gyerek házikó Micimackó motívummal kinézetével egy erdei kunyhóra emlékeztet. A gyerek játszóház bejáratánál egy fém harang lóg, mely szép hangot ad ki. A gyermek házikó falai duplák, melyek kezeskednek a házikó stabilitásáért és szilárdságáért. A gyerek házikó alapja téglalap alakú. Fák törzseivel gazdagított, melyek oszlopsorként szolgálnak és a fák koronái, levelei képezik a tetőt. Ez egy mesebeli fakunyhó. A gyerek házikó felezett ajtókkal rendelkezik. A játszóház egyszerűen összerakható és szétszedhető. A gyerek házikó falai selymes és nagyon kellemes tapintásúak. A gyerekek szeretnek gyerek házikóban játszani. A gyerkőcök hosszú órákat fognak eltölteni házikójukban, egész gyerekkorukat végigkíséri majd. A házban kényelmesen játszik egyszerre kettő, vagy több gyerek is. A játszóház ablakában virágcserép is kapott helyet, amely csak virágföldre és virágokra vár, melyekre a gyermekek vigyázhatnak, gondoskodóan öntözhetik őket és figyelhetik bimbózó virágaikat. A gyerek játszóház anti UV szűrővel is gazdagított, amely kezeskedik a napsugarak elleni védelemért és a házikó színei hosszú éveken keresztül élénken ragyoghatnak. Az egész házikó Micimackó meséből származó képekkel díszített.

Csodálatos barna-szürke színekben pompázik, élénk zölddel és narancssárgával kombinálva, melyek élénkséget kölcsönöznek a játéknak. A gyerek házikó magassága 127 cm, hosszúság 112 cm és szélessége 109 cm. Gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. A francia SMOBY gyerekjáték gyártó garancia az európai szabványú minőségre. A gyerek házikó felülete egyedi anti UV szűrőt tartalmaz, amely megvédi a ház színeit a kifakulástól és hosszú évekig szép élénkek maradnak. Az anti UV szűrő egyedisége abban rejlik, hogy a házikó több év után is úgy néz ki, mintha akkor lett volna kicsomagolva dobozából. A SMOBY gyermek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető. Szétszedése után nem foglal sok helyet, így nem kell aggódnia, hogy útban lesz. A házikó stabilitásáért minőséges műanyagjai kezeskednek, melyek szilárdak és egyben ellenállóak is. A műanyag felülete selymes tapintású. Szélei lekerekítettek, így gyermeke nem tehet kárt magában.

A SMOBY egy francia gyerekjáték gyártó, amely garancia a házikó minőségére és ellenálló képességére. Európai előírásoknak megfelelően készült. A SMOBY francia márka garancia a minőségre, ezt fennmaradásának hosszú ideje is bizonyítja. A játék egy gyermek házikóban minden korosztályú gyermeknek vonzó. Hosszú órákon át tudnak benne játszani barátjaikkal és testvéreikkel. A SMOBY gyerek házikók a piacon a legminőségesebbek, melyet ellenállóságuknak és minőségüknek köszönhetnek. Ergonomikus megoldásának köszönhetően a házikó belsejében nagy játéktér tárul gyermeke elé. A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék fejleszti gyermeke kommunikációs képességeit is. A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogassa gyermeke szókincs bővülősét is. A SMOBY játszóházak a fából készült házikókkal ellentétben szép színesek, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A SMOBY gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek valóra vált álma.

 

 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek112*109*127 cm
Termék magassága127 cm
A csomagolás méretei95*30*109 cm
Tömeg16,50 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.