Játszóház Micimackó Smoby hintával és csúszdával 24 hó-tól

Termék leírása

Disney Micimackó gyerek házikó hintával és csúszdával egy szép  bézs-zöld-barna emeletes házikó gyerekeknek. A gyerek játszóház SMOBY márkájú minőséges francia termék, amely garancia a minőségre. A SMOBY minőséges gyerekjáték gyártó, amely hosszúéves tapasztalattal büszkélkedhet. A SMOBY szabadtéri kollekciója nagyon kreatív és dizájnját illetően modern és trendi. Garancia a maximális kényelemre. A gyerek házikó erdészház motívummal tarkított, Micimackó mesefigura képeivel fűszerezve. A gyerek játszóház hosszúsága 70 cm. A játszóház ajtaja belülről nyitható és kettő ablakkal is fel van szerelve. Ha a csúszdát lekapcsolja róla, akkor a házikóba létrán is be lehet mászni. Mivel az első emelet magassága csak 45 cm, így már a 2 éves gyermekek is megbírkóznak vele. A házikó dupla falai minőségesek és ellenállóak, melyek kezeskednek a házikó ellenálló képességéért és biztonságosságáért.  Minőséges és ellenálló falai érdekes részletekkel tarkítottak és kellemes, selymes tapintásúak.

A házba a csúszdán keresztül is fel lehet mászni. Ez a kisgyerekek kedvelt tevékenysége. A házikó előnye a komplexitása, egy házikó és egy csúszda kombinációja. A gyerek házikó emelt, alatta egy platform helyezkedik el, amely alá a gyerkőcök be is mászhatnak vagy elbújhatnak. A házikó praktikus kiegészítője a hinta, kényelmes és emelt üléssel, mely hagyományossá is alakítható. A házikó része a pad is. Gyerekeknek 2-től 5 éves korig ajánlott. Egyszerre 2 vagy több gyermek számára is alkalmas. A gyerek házikó minőséges és ellenálló műanyagból készült, amely anti UV szűrővel gazdagított, mely védi a házikó színeit a kifakulástól, így a házikó színei időtállóak. A játszóház méretei 220x160x163 cm. A gyermek házikó kertje vagy udvara dísze lehet és gyermeke számára fergeteges szórakozás alapja. A házikó gyermekkoruk részévé válik.

A gyermek játszóház felülete egyedi anti UV szűrőt tartalmaz, mely védi a ház színeit a kifakulástól, így hosszú éveken keresztül szépek és élénkek maradnak. Az anti UV szűrő egyedisége abban rejlik, hogy a házikó több év után is úgy néz ki, mintha akkor lett volna kicsomagolva dobozából. A SMOBY gyermek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető. Szétszedése után nem foglal sok helyet, így nem kell aggódnia, hogy útban lesz. A házikó stabilitásáért minőséges műanyagjai kezeskednek, melyek szilárdak és egyben ellenállóak is. A műanyag felülete selymes tapintású. Sarkai lekerekítettek, így gyermeke nem sérülhet meg. A SMOBY egy francia gyerekjáték gyártó, amely garancia a házikó minőségére és ellenálló képességére. Európai előírásoknak megfelelően készült. A SMOBY francia márka garancia a minőségre, ezt bizonyítja fennmaradásának hosszú ideje is.

A játék egy gyermek házikóban minden korosztályú gyermeknek vonzó. Barátjaikkal és testvéreikkel hosszú órákon át tudnak benne játszani. A SMOBY gyerek házikók a piacon a legminőségesebbek, melyet ellenállóságuknak és minőségüknek köszönhetnek. Ergonomikus megoldásának köszönhetően a házikó belsejében nagy játéktér tárul gyermeke elé. A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék fejleszti gyermeke kommunikációs képességeit is. A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogassa gyermeke szókincs bővülősét is. A SMOBY játszóházak a fából készült házikókkal ellentétben szép színesek, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A SMOBY gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek beteljesedett álma.

 

 

 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek220*160*163 cm
Termék magassága163 cm
A csomagolás méretei120*39*180 cm
Tömeg44,60 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.