Házikó Maison Floralie House Smoby 14 kiegészítővel 3 évtől

Termék leírása

SMOBY Maison Floralie gyerek házikó egy csodálatos gyerek játszóház 14 kiegészítővel. Ezek között vannak virágcserepek, gereblye, lapát, kis virágcserepek, szék és locsoló. A gyerek házikó szilárd dupla falakkal rendelkezik. Ez egy nagyon stabil és biztonságos házikó. Speciális napfény elleni védelemmel, anti UV szűrővel is fel van szerelve, melynek köszönhetően a házikó színei nem fakulnak ki. Szép, élénk zöld-fehér színekben tündököl, piros tetővel, ablakkal és ajtóval kiegészítve, melyek virág maricákkal díszítettek. A gyerek házikó dupla falai kezeskednek a biztonságért és az ellenállóképességért. Műanyagjai kellemes és selymes tapintásúak. A házikó kertje vagy udvara kiegészítőjévé válik. Gyermeke hosszú órákon átnyúló játék részese lehet és kényelmesen játszik benne egyszerre több gyerek is. Az ablakok és az ajtó könnyen nyitható, csukható. A gyerek játszóház falán a látogatóknak készített elektronikus csengő is helyet kapott, amely kellemes dallamot játszik, elemre működik. A virágcserepekbe virágföld szórható és gyermeke virágot ültethet bele, melyről gondoskodhat, öntözheti őt és figyelheti, hogyan fejlődik. A házikó kiskerttel és az ablakokon redőnyökkel is tarkított, melyek szükség szerint le- és felhúzhatóak. A házikó magassága 148 cm és hosszúsága 160 cm és mélysége 156 cm.

Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Előnye, hogy nagyon tágas, melynek köszönhetően egyszerre több gyermek is játszhat benne. A francia SMOBY gyerekjáték gyártó hosszúéves tapasztalattal büszkélkedik, amely garancia az európai szabványú minőségre, amely évekig szolgálja majd önt és gyermekét. A gyermek játszóház felülete egyedi anti UV szűrőt tartalmaz, mely védi a ház színeit a kifakulástól, így hosszú éveken keresztül szépek és élénkek maradnak. Az anti UV szűrő egyedisége abban rejlik, hogy a házikó több év után is úgy néz ki, mintha akkor lett volna kicsomagolva dobozából. A SMOBY gyermek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető. Szétszedése után nem foglal sok helyet, így nem kell aggódnia, hogy útban lesz. A házikó stabilitásáért minőséges műanyagjai kezeskednek, melyek szilárdak és egyben ellenállóak is. A műanyag felülete selymes tapintású. Szélei lekerekítettek, így gyermeke nem tehet kárt magában. A SMOBY egy francia gyerekjáték gyártó, amely garancia a házikó minőségére és ellenállóképességére. Európai előírásoknak megfelelően készült. A SMOBY francia márka garancia a minőségre, ezt fennmaradásának hosszú ideje is bizonyítja.

A játék egy gyermek házikóban minden korosztályú gyermeknek vonzó. Barátjaikkal és testvéreikkel hosszú órákon át tudnak benne játszani. A SMOBY gyerek házikók a piacon a legminőségesebbek, melyet ellenállóságuknak és minőségüknek köszönhetnek. Ergonomikus megoldásának köszönhetően a házikó belsejében nagy játéktér tárul gyermeke elé. A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék fejleszti gyermeke kommunikációs képességeit is. A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogassa gyermeke szókincs bővülősét is. A SMOBY játszóházak a fából készült házikókkal ellentétben szép színesek, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A SMOBY gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek valóra vált álma.

 

Doprava 29
Technikai paraméterek
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek160*156*148 cm
Termék magassága148 cm
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...