Autós ülés Maxi Cosi Smoby

Termék leírása

A SMOBY Maxi Cosi & Quinny játékbaba kiegészítő egy egyedi játék, mely valóságossá varázsolja a játékot. A játék autós gyerekülés utazás közben használható, hogy a baba is biztonságban legyen, így könnyen hordozható is. Ha rendelkezik Maxi Cosi & Quinny babakocsival, akkor a SMOBY játék autósülés az említett babakocsi konstrukciójába is beleilleszthető. Csodálatos színkombinációban tündököl, világosrózsaszín és sötétrózsaszín narancssárga biztonsági övvel tarkítva. A gyerekek szívesen hordják babájukat autóval, főleg egy praktikus baba autósülésben, így kedvenc babájukat mindenhová magukkal vihetik.

Az autósülés minőséges eltávolítható anyaggal van bevonva, fogókara állítható. Ez egy tökéletes termék ahhoz, hogy gyermeke úgy végezze a dolgát mint az édesanyja. A baba narancssárga színű biztonsági övvel is leköthető, hogy ki ne essen. Fogókara ergonomikusan formázott, gyerekeknek 3 éves kortól ideális. Nagyon valósághű kinézetű egy valódi autósülésre emlékeztet. Ez egy minőséges francia termék, francia szépérzékkel fűszerezve. A gyerekek szeretnek babával játszani, szívesen fürdetik, öltöztetik, etetik, altatják vagy sétáltatják őt.

A SMOBY termékek nagyon minőségesek, európai minőség bizonylatokat tudnak magukévá. Egy játékbabával a gyerekek fejlesztik kommunikációs és nyelvi képességeiket. A SMOBY egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Egy baba gyermeke képzelt barátja is lehet, akivel saját világot fonhat maga köré. Megismerkedik az emberi érzelmekkel és miközben a felnőtteket utánozza anyuka szerepbe éli bele magát. A termék méretei 31*47*35 cm. Az anyag tisztítására enyhén nedves szivacsot használjanak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doprava 29
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek31*47*35 cm
A csomagolás méretei32*25*49 cm
Tömeg1,30 kg
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...