Etetőszék Maxi Cosi & Quinny Smoby autósülés és hinta 3in1 rózsaszín-narancssárga

Termék leírása

SMOBY kiegészítő szett Maxi-Cosi & Quinny 3in1 egy praktikus hármas kombináció, autósülés, baba etetőszék és baba hinta egyben. A baba kiegészítő előnye az, hogy gyermeke több változatban is tudja használni, mely a megszokottnál több játszási lehetőséget biztosít és nagyobb örömet szerez lurkójának. A kiegészítők vonzó színekben tündökölnek, világosrózsaszín, szürke és narancssárga színűek. A konstrukció az autósüléssel kombinálva kétféleképpen használható, vagy egy magas etetőszéket asztallal alakít ki vagy egy hintát 42 cm nagyságú babának. A játék autósülés utazás során használható, így a baba is biztonságban van és egyben könnyen hordozható is. Ha rendelkezik Maxi Cosi & Quinny 3in1 babakocsival, akkor a játék autósülés az említett babakocsi konstrukciójába is beleilleszthető.

A gyerekek szívesen hordják babájukat autóval, főleg egy praktikus baba autósülésben, így kedvenc babájukat mindenhová magukkal vihetik. Az etetőszéket gyermeke a baba etetésénél használja ki, a hintában pedig lurkója könnyen elaltathatja babáját. Ezek a kiegészítők 42 cm-es nagyságú babáknak alkalmasak. A játék autósülés állítható karral van felszerelve, hátsó részén pedig játékokra és más apróságokra szolgáló világoskék ajtajú rakodótér áll gyermeke rendelkezésére. A készlet konstrukciója fém, műanyag fogantyúkkal kiegészítve. Ez egy tökéletes termék ahhoz, hogy gyermeke úgy végezze a dolgát mint az édesanyja.

A baba biztonsági övvel is leköthető, hogy ki ne essen. Tolókara ergonomikusan formázott, gyerekeknek 3 éves kortól ideális. Magassága a földtől 72 cm. A mózeskosár mély része a világoskék fogantyúnak köszönhetően egyszerűen hordozható. Nagyon valósághű kinézetű egy valódi babakocsira emlékeztet. A SMOBY Maxi Cosi & Quinny 3in1 játékbaba kiegészítők kényelmesek, a műanyag ülés speciális textillel van bevonva és biztonsági övvel is fel van szerelve. Ez egy minőséges francia termék, francia szépérzékkel fűszerezve, szilárd fém konstrukcióval, ellenálló műanyagokkal kombinálva. A készlet méretei 43*41*72 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek43*41*72 cm
A csomagolás méretei34*24*51 cm
Tömeg2,90 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.