Játékkonyha Bon Appetit Cherry Smoby piros 18 kiegészítővel

Termék leírása

SMOBY konyha gyerekeknek Bon Appétit Cherry egy szép piros színű babakonyha egyedi igazi konyhára emlékeztető dizájnnal. Dizájnja és színkombinációja is a francia építészet és lakberendezés trendjeit követi. A játékkonyha 96 cm magas, gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Minden foganytúja, gombja és kiegészítője a kisgyerekek lágy kezecskéihez van igazítva. A babakonyha 18 kiegészítőt tartalmaz. Egyedülálló külcsíne egy étkezőpulttal és egy megterített polccal is ki van egészítve. A SMOBY Bon Appétit Cherry gyerekkonyha kiegészítői közé tartoznak edények, evőeszközök, szedőkanalak, lábasok és élelmiszerek. A konyha gyerekeknek fel van szerelve egy beépített kávéfőzővel is csészével együtt.

A hűtő ajtaja nyitható és szép mintával díszített. A játékkonyha közkedvelt termékek közé tartozik, minden gyermek szívét az első pillanatban elnyeri. A SMOBY márka garancia a francia minőségre, hosszúéves tapasztalattal rendelkezik, termékei a legszigorúbb európai szabványok szerint készülnek. A sütővel felszerelt tűzhely 2 főzőzónás, található benne mosogatótál, oldalsó polcok és további rakodótér is. A konyha központjában egy fal húzódik páraelszívóval, melyen kis kampók vannak, ezeken konyhai kellékek lógnak.

A modern közkedvelt piros-fehér színkombinációban pompázó konyhácskában minden gyermek megtalálja azt a zugot, ahol hosszú órákat tölt el. Egy és egyszerre több gyermek számára is alkalmas. A közös játékkal gyermekei tökéletesítek kommunikációs képességeiket és miközben a felnőtteket utánozzák a szociális interakció egy formáját valósítják meg. A SMOBY játékkonyha ellenálló és minőséges műanyagokból készült, melyek hosszú éveken keresztül tartanak. A konyha és kiegészítői műanyagjai kellemes és selymes tapintásúak. Nem elemre működik, nem bocsát ki hangokat és nem világít. A gyerekkonyha méretei 50*34*96 cm. 

 

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek50*34*96 cm
Termék magassága96 cm
Munkafelület magassága49 cm
A csomagolás méretei50*23*64 cm
Tömeg4,82 kg
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...