Játékkonyha Tefal Bon Appetit Smoby naracssárga 17 kiegészítővel

Termék leírása

SMOBY konyha gyerekeknek Bon Appétit Studio egy csodálatos narancssárga játékkonyha egyedi, igazi konyhát idéző dizájnnal. Kinézete, mint színkombinációja is a francia építészet és lakberendezés trendjeit követi. A babakonyha 96 cm magas, gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A konyha minden gombja, fogantyúja és kiegészítője a kisgyerekek finom kezecskéihez van igazítva. A konyha összesen 18 kiegészítőt tartalmaz. A SMOBY Bon Appétit Studio játékkonyha kiegészítői között vannak edények, evőeszközök, szedőkanalak, lábasok és élelmiszerek.

A gyerekkonyhában egy beépített kávéfőző csészével is kapott helyet. A hűtő ajtaja kinyitható, szép mintával díszített. Ez a konyha közkedvelt termékeink közé tartozik, minden gyermek szívét elnyeri. A SMOBY márka garancia a francia minőségre, mivel termékeit szigorú európai szabványok szerint gyártja. A sütővel kiegészített tűzhely 2 főzőzónás, a konyhában helyet kapott egy mosogatótál, oldalsó polcok és további rakodótér is. A konyha központjában egy fal húzódik páraelszívóval, melyen kis kampók találhatóak, ezeken konyhai kellékek lógnak.

A modern közkedvelt narancssárga színárnyalatokban pompázó konyhácskában minden gyermek megtalálja azt a zugot, ahol hosszú órákat tölt el. Egy és egyszerre több gyermek számára is alkalmas. A közös játékkal gyermekei tökéletesítek kommunikációs képességeiket és miközben a felnőtteket utánozzák a szociális interakció egy formáját valósítják meg. A SMOBY játékkonyha ellenálló és minőséges műanyagokból készült, melyek hosszú éveken keresztül tartanak. A konyha és kiegészítői műanyagjai kellemes és selymes tapintásúak. Nem elemre működik, nem bocsát ki hangokat és nem világít. A gyerekkonyha méretei 50*34*96 cm. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek50*34*96 cm
Termék magassága96 cm
Munkafelület magassága49 cm
A csomagolás méretei50*23*64 cm
Tömeg3,18 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek