Játékkonyha Loft 4in1 Smoby piros hanggal 25 kiegészítővel

Termék leírása

A SMOBY gyerekkonyha Loft 4in1 szép és élénk királyi piros, fehér és zöld színkombinációban pompázik. Színárnyalatai manapság nagyon közkedveltek az építészet és a lakásdizájn világában is. Ez egy elektronikus játékkonyha, különböző hangokat és effekteket bocsát ki, amelyeket a gyermekek imádnak, mivel nekik köszönhetően egy igazi konyhában érzik magukat. A gyerekkonyhák választékában ez a konyha kinézetével és minőséges anyagával a legjobb minőségű top termékek közé tartozik. A SMOBY márka egy francia gyerekjáték gyártó, mely hosszúéves tapasztalattal rendelkezik, minőséges anyagokból gyártja termékeit, melyek a legszigorúbb európai szabványoknak felelnek meg. Ez a játékkonyha minden gyerekszoba belterébe tökéletesen beillik, nem foglal sok helyet. Hosszú éveken keresztül szolgálja majd gyermekét. Elég nagyon és alkalmas arra, hogy egy vagy egyszerre több gyermek is játszhasson vele.

A közös játékkal a gyerekek tökéletesítik kommunikációs képességeiket és miközben a felnőtteket utánozzák szociálódnak is, a szociális interakció tökéletes formáját valósítják meg. Ez a játékkonyha gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. ​​Közkedvelt kislányok és kisfiúk körében is. Minden gyermek megtalálja benne kedvelt tevékenységét és a sok kiegészítőnek köszönhetően gyermeke hosszú éveken keresztüli véget nem érő szórakozás részese lehet. A konyha és a kiegészítők műanyagjai kellemes és selymes tapintásúak. Ez a SMOBY  konyha gyerekeknek rengeteg kiegészítőt és részletet foglal magába. A konyha sok rakodóteret is tartalmaz, melynek köszönhetően a kiegészítők nem vesznek el, szépen el lehet őket rakni. Ez a Loft 4in1 játékkonyha szükség szerint 4 különböző nagyságba alakítható át. A gyerekkonyha munkafelülete kihúzható.

A konyha közepén egy kombinált elektromos és gáztűzhely található. Felettük egy fal található, melyen a vágódeszka lóg, felette pedig kis kampók találhatóak, melyekre kiegészítők helyezhetőek el. A konyha felső részén oldalról óra látható, egyből mellette tányérokra szolgáló rakodófelület tárul gyermeke elé. A konyha munkalapja egy mosogatótállal is fel van szerelve, mely hosszú modern vízcsappal ékeskedik, mellette található az étkezősarok. A gáztűzhely gombjának elforgatásával feltörnek a kis kék lángnyelvek és realisztikus hangokat Cric-Cric adnak ki. Az elektromos főzőlap lábassal vagy serpenyővel való érintkezés következtében valósághű főzési, sütési, kirántás, víz forrása Blop-Blop hangokat ad ki. Az elektromos főzőzóna bekapcsolásakor kivilágít mint az igazi. Ez a főzőzóna érintős működtetésű. A konyha részei a modern kiegészítők is, evőeszközök, tányérok, kártyákra írt receptek, lábasok és sok minden más. Ez a konyha összesen 25 darab kiegészítőt és kelléket tartalmaz. A játékkonyha hosszúsága 122 cm, mely lehetővé teszi egyszerre több gyermeknek is a játékot.

Játék közben a gyerekek különböző kombinációkat és szakmákat találhatnak ki. A játékkonyha magassága 102 cm, hossúsága 34 cm. Elég teret biztosít az evőeszközök, edények, receptek és óra felakasztására, melyet mechanikus karok tesznek lehetővé. Az oldalsó szárnyon található mosogatótál nagyon modern kinézetű. A konyha ajtajai kinyithatóak, polcai pedig kihúzhatóak. A kalács sülés közben élethű formát vesz fel, az egész tepsit kitölti. Ez a szép modern konyha dinamikus felhozatalú, nagyon realisztikus hangokkal és világítással tarkítva. A munkalap magassága 50 cm. Ez egy nagyon minőséges és biztonságos konyha, mely ellenálló műanyagokból készült, melyek egyben nagyon kellemes, selymes tapintásúak. A konyha minden kiegészítője, fogantyúja és gombja a 3 éves kisgyerekek kezecskéihez mérten van kifejlesztve.

 

 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek102*122*34 cm
Termék magassága102 cm
Munkafelület magassága50 cm
A csomagolás méretei66*26*74 cm
Tömeg6,03 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek