Roller Maja a méhecske Smoby háromkerekű

Termék leírása

SMOBY háromkerekű roller gyerekeknek a közkedvelt Maja a méhecske rajzfilm főhősének motívumával, egyedülálló és magas minőségű roller a legmagasabb biztonsági előírásokat teljesítve, melyeket a szigorú európai normáknak megfelelően szabtak. Ez egy fantasztikus és stabil roller, amely a könnyű súlyának köszönhetően minden gyerkőcnek ajánlott 2,5 éves kortól. Elbűvölő és megkapó külseje valamint a mesés motívuma elvarázsol minden gyerkőcöt. A roller talpazata csúszásgátló felületű és a hátsó részen egy kis zászló van mesés ábrákkal, a lehető legnagyobb biztonságot nyújtva a gyerkőcnek a roller használata közben. A háromkerekű roller három darab minőséges szilikon kerékkel van felszerelve, melyek elhasználásuk után leszerelhetőek és újra cserélhetőek.

A szilikon kerekek kényelmesek az úton és ellenállóak a sérülések ellen. Az első kerék átmérője 15 cm és a hátsóké 13 cm. A háromkerekű 4 cm magasan van a földtől. A maximális teherbírása 20 kg. A roller konstrukciója szilárd de egyben könnyű fém anyagból készült és tartós műanyag a borítása. A Maja gyerek roller kormánya állítható magasságú a gyerkőc igényei szerint, ezáltal a gyermekével együtt nől. A roller fogantyúja akárcsak a kerekei csúszásgátló borítással készültek és emellett nagyon kellemes a tapintásuk. Az egész roller egy elbűvölő sárga-zöld színösszetételben pompázik és a közkedvelt Maja a méhecske csodás mesehősének ábráival gazdagított.

A roller kiegészítője egy nagyon szép kép a kormánynál, melyet mesés ábrák díszítenek. A SMOBY társaság egy francia minőséges játékokat gyártó cég, sokéves tradícióval. A gyerekek imádják a rollert vezetni és ez egy remek mozgásforma, ami alatt fejlesztik az egyensúlyérzéküket már a korai életszakaszban. A SMOBY gyerek roller a három keréknek köszönhetően sokkal stabilabb a gyerkőcök számára. A védőfelszerelés használata ajánlott, ezek a térd-, könyök- és tenyérvédők valamint a védősisak a fejre. A rollerezés egy roppant izgalmas élmény, valamint szuper időtöltés a friss levegőn. Erősítik a lábizmaikat, elsajátítják az alapvető előírásokat a közlekedés területén és a mozgásuk gyors, éles és határozott lesz.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kor2.5 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek59*37*72 cm
Termék magassága72 cm
A csomagolás méretei54*14*21 cm
Teljes hosszúság59 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,00 kg
Maximum terhelés20 kg
Kerekekgumené, tiché a protišmykové
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...