Bébitaxi Micimackó Auto Smoby zöld 10 hó-tól

Termék leírása

Smoby bébitaxi gyerekeknek a meséből híres Micimackó motívummal, egy szép zöld-piros színösszetételű kisautó amely 10 hónapos kortól ajánlott. Különleges előnye hogy gyermeke igényeivel együtt nől. 10 hónapos kortól használható, amikor gyermeke megteszi az első lépéseit. A hátsó támaszba kapaszkodik és fokozatosan erősödnek a lépései. Az ülés ergonómikusan kialakított,ennek köszönhetően még a hosszabb utak sem fárasztóak gyermeke számára. A gyerkőc 12 hónapos korában már önállóan ül a kisautón és a lábaival hajtja magát előre. Így már önállóan használja a járművet. Gyermeke a bébitaxit 10 hónapos korától egészen 3 éves korig kiélvezheti. Az autó ülése alatt tárolóhely található, ahova a gyerkőc elrejtheti kedvenc játékait. A kormány 30 fokos szögig fordítható.

Smoby bébitaxi egy zöld-piros színű kisautó formában, kiváló segítség gyermekének a mozgás és motorikus képességeinek fejlesztésében. Elbűvölő színekben pompázik és egy valódi kisautóra hasonlít melyet aranyos matricák díszítenek. A gyerek kisautó minőséges és ütésálló műanyagból készült mely hosszú éveken át gondoskodik gyermeke boldogságáról. A minőséges gumikerekek kényelmes autózást biztosítanak. Smoby bébitaxi Micimackó motívummal egy minőséges francia termék, amely a francia tökéletességgel és sármmal készült. A gyerek kisautó méretei 54*28,5*45 cm. Az ülés magassága 21 cm, szélessége 17 cm és a támasz földtől való távolsága 40 cm. Mesés motívuma által egyaránt használhatják kisfiúk és kislányok is.

Smoby egy híres francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Jellemzői

 • egyedi mesés autó
 • kedvelt Micimackó motívum
 • kihasználható bébitaxinak és járássegítőnek egyben
 • minőségi kerekek
 • tárolóhely az ülés alatt
 • együtt növekszik a gyerkőccel
 • kormány 30 fokos szögig fordítható
 • magasított háttámla a biztonságos ülésért, de egyben járássegítő is
 • kényelmes ülés
 • gyerkőc erősíti izomzatát, megtanul járni és megtartani az egyensúlyát
 • 10 hónapos kortól
Doprava 79
Technikai paraméterek
Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek54*27*40 cm
Termék magassága40 cm
A csomagolás méretei55*24*27 cm
Ülőfelület magassága21 cm
Tömeg1,50 kg
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...