Szivacs focilabda Smoby 20 cm piros, kék vagy sárga

Termék leírása

Ez a Franciaországban a SMOBY gyártótól származó szivacs focilabda a biztonságos gyerekjátékok közé tartozik. Lehetséges színkombinációk: sárga-fekete, piros-fekete vagy kék-fekete, válasszon saját ízlése szerint.  Ez a labda 20 cm-es átmérőjével a standard nagyságú gyerek szivacslabdák közé sorolható, alkalmas focira vagy más labdajátékokra is.

Mivel ez a gyerek szivacslabda minőséges puha szivacsból készült, csökkenti az esetleges sérűlés esélyét. Ez a puha gyerek labda ellenálló, nem kell félni, hogy a gyerekek átszúrják, nem kell felfújni, nem kell aggódnia, hogy valakit súlyosan megsebesít, röviden ez az ideális labda bel- és kültérben egyaránt. A szivacslabdák mindig közkedveltebb gyerekjátékokká vállnak, melyek vízben vagy tengerben egyaránt használhatóak.

Egy labdajáték kiűzi gyermeke életéből az unalmat, javítsa a motorikát és fejleszti a csapatmunkát. A francia SMOBY társaság a gyerekjáték gyártásban évekre visszanyúló tapasztalattal rendelkezik, szüntelenül ügyel termékei minőségére. A világon a legelismertebb játékgyártó cégek közé tartozik, nem csak szivacslabdák kategóriában.

 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek20 cm priemer
A csomagolás méretei30*20*36 cm
Tömeg0,18 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.