Szivacslabda Smoby 3 db 7 cm átmérő

Termék leírása

A Franciaországban legyártott Smoby szivacslabdák a biztonságos gyerekjátékok közé tartoznak. Használatuk kislányoknak, kisfiúknak 3 éves kortól ajánlott. Fiúk és lányok tetszését egyaránt elnyerik. Kis méreteik tökéletessé varázsolják őket kirándulásra, utazásra vagy nyaralásra, de gyermeke otthon is jót szórakozik velük. Nem unatkoznak velük azok az idősebbek és felnőttek sem, akikben még maradt egy csöppnyi gyermeki bolondság. 7 cm-es átmérőjükkel ezek a labdák a kis labdák közé sorolandók, alkalmasak teniszhez vagy egyéb utős labdajátékokhoz.

gyerek szivacs labda minőséges puha anyaga csökkenti a sérülés veszélyét. Ezek a puha gyerek labdák ellenállóak, nem lehet őket átszúrni, nem kell felfújni, nem kell aggódni, hogy valakit súlyosan megsebesítenek, röviden, ezek az ideális labdák beltéri és kültéri használatra. A szivacslabdák víznél vagy tengernél egyaránt használhatók és népszerűségük egyre inkább nő. 

A labdázás remek módja az unaloműzésnek, fejleszti a motorikát és erősíti a csapatszellemet. A francia Smoby társaság a gyerekjáték gyártásban évekre visszanyúló tapasztalattal rendelkezik, szüntelenül ügyel termékei minőségére. A világon a legelismertebb játékgyártó cégek közé tartozik, nem csak a gyerek szivacslabdák kategóriában.

 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek3 ks 7 cm priemer
A csomagolás méretei14*8*30 cm
Tömeg0,06 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.