Öszecsukható sport babakocsi Umbrella Stroller Mon Grand Poupon Corolle Canne Blue 36-42 cm játékbabának 24 hó-tól

Termék leírása

Lepje megy gyermekét kínálatunk legfrissebb újdonságával, mely nem csupán a gyerkőcök tetszését nyeri el, de a szülőkét is egyaránt. Egyedi összecsukható sport babakocsi Umbrella Stroller a francia Corolle vállalat műhelyéből nem hiányozhat a kis dadusok készletéből, ha Mon Grand Poupon Corolle játékbabát nevelnek. Csodálatos összecsukható sport babakocsi mackó motívummal örömet szerez 24 hónapos kortól egyedi dizájnabn kivitelezett külcsínjével és részletgazdag kialakításával. A babakocsi 36-42 cm nagyságú Corolle játékbaba részére alkalmas, könnyű, használata egyszerű. Babakocsi teljes magassága 63 cm, óriási előnye, hogy nagyon egyszerűen, gyorsan és könnyen összecsukható. Használata gyerekek számára is egyszerű lesz, így kis kedvencüket reggeltől estig kényelmesen tudják majd tologatni. A kivételes összecsukható babakocsinak köszönhetően a Corolle játékbabával való babázás felejthetetlen lesz, új élményekkel és csodaszép emlékekkel gazdagodik csemetéje. 

Lágy gyermeki dizájnban kivitelezett összecsukható Corolle babakocsival most már együtt indulhat gyermeke kis kedvencével sétára. Természetesen a játékbaba biztonsága is nagyon fontos, így nem hiányozhat a babakocsiról a biztonsági öv sem a kis kedvenc becsatolásához. Babakocsi biztonsági elemekkel van rögzítve, hogy játék közben még véletlenül se érje a gyerekeket sérülés. Babakocsi tökéletesen kidolgozott részletei és elsőosztályú alapanyag nagyon kellemes élményt nyújt a tapintásra és a babázást magasabb szintre emeli, így fejlődik a kicsik fantáziája és kommunikációs képességei is egyaránt. A szerepjáték már a korai fázisban nagyon hasznos, hisz a kicsik megismerkednek érzelmeikkel, feléled felelősségtudatuk. A rengeteg Corolle kiegészítőnek köszönhetően a gyerekek etethetik, pelenkázhatják, fürdethetik, altathatják kis kedvencüket és ezt mind a legminőségibb és legszebb játékok társaságában. 

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • összecsukható sport babakocsi játékbabának
  • 36-42 cm nagyságú játékbaba részére
  • 24 hó kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek63*28*45 cm
Termék magassága63 cm
A csomagolás méretei13*13*70 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,12 kg
Színkék
Ajánlott baba magasság36 - 42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.