Sport babakocsi játékbabának Disney Hercegnők Smoby (tolókar 58 cm) rózsaszín 18 hó-tól

Termék leírása

Smoby sport babakocsi játékbabának Disney Hercegnők egy igazán csodaszép kislányos játék, mely minden kis hercegnő szívét első pillantásra elnyeri. Tolókar magassága 58 cm, ideális társ a sétákra a legkisebb dadák részére 18 hónapos kortól. A kislányos sportkocsi feltűnő rózsaszínben tündököl fehér részletekkel és népszerű Disney Hercegnők ábráival díszítve. Minőségi és ellenálló műanyagból készült, mely tapintásra kellemesen selymes. A sportkocsi elülső részén kiesésgátló található, hogy a játékbaba biztonságban utazhasson. A babakocsi alsó részén tárolóhely van kialakítva, ahova a kicsik a szükséges dolgaikat tudják elrakni a séta alatt. A kislányos sport babakocsi erős kerekekkel van felszerelve, melyek biztosítják a kényelmes és zavartalan haladást. Ezzel a gyönyörű babakocsival minden kislány szívesen fog majd felfedező útra indulni a kedvenc játékbabájával kényelmesen a sortkocsiba ültetve. 

Babákkal játszani nagyon aranyos játék, mely már hosszú évek óta közkedvelt a kislányok körében. De szórakozáson kívül serkenti a kicsik fejlődését is. A kislányok szívesen gondoskodnak a kisbabájukról, etetik, altatják, öltöztetik. Ezzel a fajta törődéssel a kislányok közelebb kerülnek a felnőtek világához és próbálgatják, hogy mivel jár az anyukaság. A babakocsi kitűnő kiegészítő a játékbaba gondoskodásához, könnyű és egyszerű irányítású, tehát a legkisebbek is sétára vihetik a játékbabájukat az utcára felnőteset játszván. A felnőteket utánozva a gyerekek közelebbi képet kapnak a felnőtek világáról. Ezért nagyon fontos, hogy minél több motívációt biztosítsunk a kicsiknek és a kislányos babakocsi Hercegnők motívummal ideális eszköz erre.

A Smoby egy neves francia márka, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A műanyag szilárd, ellenálló és egyben puha és selymes a gyermek kezecskéknek. A játékok színei élénkek, éleik lekerekítettek, mely védi a gyerekeket bármiféle sérüléstől, garantálják a biztonságot. A Smoby játékok színei serkentik a kicsik fantáziáját és elképzelőerejét, minden kis gyerkőc figyelmét felkeltik, ezért is a legjobb ajándék a legkisebbek részére. A játékgyártás ellenőrzött, megfelel a legszigorúbb előírásoknak is. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, mely kiemelkedik az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek57*38*58 cm
Termék magassága58 cm
A csomagolás méretei35*13*60 cm
Tolókar magassága58 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2 kg
KerekekPlastic
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.