Sport babakocsi Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Jogger Smoby dönthető, napellenzővel és gumikerekekkel

Termék leírása

Sport babakocsi Trio Pastel Maxi-Cosi&Quinny egy modern és praktikus buggy babakocsi 32-42 cm hosszúságú játékbabának. Csodaszép babakocsi rózsaszín pasztell színben tündököl, minden kislányt lenyűgöz már 3 éves kortól, akik szívesen viszik sétára kedvenc játékbabájukat. Játékbaba biztonságosan fog majd csücsülni a babakocsiban köszönhetően a biztonsági övnek. A háromkerekű babakocsi tartós fémvázzal lett kialakítva kombinálva minőségi műanyaggal, könnyed mégis stabil. Kis dadusok kényelmesen és egyszerűen tudják majd kormányozni és utaztatni babájukat. Minőségi gumikerekek garantálják a halk haladást és az első kerék pedig sárhányóval is fel lett szerelve. Játékbaba ülése dönthető, így teljes mértékben igazítható a baba igényeihez.

Játék buggy babakocsi Trio Pastel kényelmes, a műanyag ülés speciális huzattal lett bevonva és biztonsági öv védi a játékbabát. Napellenző megvédi a játékbabát a káros napsugaraktól és a tárolóhely kiváló lehetőséget kínál minden nélkülözhetetlen kellék és kiegészítő tárolására. Babakocsi egyszerű módon összecsukható és könnyen szállítható. Nem foglal nagy helyet. Játékbaba nem képezi részét a csomagnak. Babakocsi valósághű mása a valódi babakocsinak. Gyerekek imádnak babázni, szívesen fürdetik, öltöztetik, etetik, ringatják babakocsijukban. Méretei a babakocsinak 74*39*63 cm, teljes magassága a tolókarnak 63 cm, hossza a babakocsinak 74 cm.

A magas színvonalú Smoby termékek európai minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek. Babázás nagyon fontos a gyerkőcök életében, hisz nagyon jó hatással van a kommunikációs képességeik és nyelvi készségeik fejlődésére. Smoby egy neves francia vállalat, mely elsőosztályú gyerekjátékok gyártásával foglalkozik egészségre ártalmatlan alapanyagokból. Műanyag kellemesen bársonyos tapintású. Babakocsi szinte nélkülözhetetlen darab azon kislányok számára, akik imádnak babázni. Babázás közben megismerkednek az emberi érzelmekkel miközben magukra öltik az anyuka szerepét felnőtteket utánozván. A kiegészítők teljesen kompatibilisek és kombinálhatóak a Maxi Cosi&Quinny babakocsival.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek74*39*63 cm
Termék magassága63 cm
A csomagolás méretei32*19*53 cm
Teljes hosszúság74 cm
Tolókar magassága63 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,6 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság32 - 42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek