Kerti sport szett Sport Écoiffier 7 fajta sportjáték

Termék leírása

Sport játékszett kertbe a francia Écoiffier vállalattól egy multifunkciós szórakoztató játék kislányok és kisfiúk részére 3 éves kortól. A játék szett hagyományos játékokból áll, mint a teke, horgász játék kiskacsákkal, golf, póló, labdakilӧvő és frisbee. Az ilyen sportjáték készlet ideális a kültéri és beltéri szórakozásra egyaránt. A gyerekek nem csak a nyári napokat, de a hideg, esős és hosszú estéket is ezzel tölthetik. A játékok könnyű, strapabíró, egészségre ártalmatlan festékanyagokkal festett műanyagból készültek, így hosszú éveken keresztül jól szolgálnak.

Ez egy ideális játék kislányok és kisfiúk részére egyaránt, akik szeretik a szabadban töltött időt és aktívan mozgni. Játék készlet tökéletes játék arra, hogy a kicsik több időt töltsenek a szabadban a friss levegőn. De nem csak egyszerű szórakozást nyújt gyerkőcök számára, hanem mentális fejlődésében is segít. A játékok használata fejleszti a gyermekek finom és erős motorikáját, mozgáskészségét, csapatszellemet és versengést. 

Az Écoiffier francia vállalat, amely kizárólag minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Termékei megfelelnek az összes európai szabványnak, ezért a játékok egyaránt alkalmasak a legkisebbek számára is. Manapság, amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. Gyerekek a kerti sport szettel nem csupán jól fognak szórakozni, de több időt töltenek a szabadban és nem utolsó sorban tökéletes eszköz a barátságok kialakítására és elmélyítésére.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,2 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.