Sport szett kertbe Sport 3in1 Écoiffier 3 fajta játék

Termék leírása

Sport 3in1 játék készlet Écoiffier egy fantasztikus szórakoztató játék kislányok és kisfiúk részére 36 hónapos kortól. A játék szett hagyományos játékokból áll, mint a labdakilӧvő, karika dobáló, konzervdobozok labdával. Az ilyen sportjáték készlet ideális a kültéri és beltéri szórakozáshoz is. A gyerekek nem csak a nyári napokat, de a hideg, esős és hosszú estéket is ezzel tölthetik. A játékok könnyű, strapabíró, egészségre ártalmatlan festékanyagokkal festett műanyagból készültek, így hosszú éveken keresztül jól szolgálnak.

A játékok használata fejleszti a gyermekek finom és erős motorikáját, mozgáskészségét, csapatszellemet és versengést. Ez egy ideális játék kislányoknak és kisfiúknak egyaránt, akik szeretik a szabadban töltött időt és aktív mozgást. Játék készlet tökéletes játék arra, hogy a kicsik több időt töltsenek a szabadban a friss levegőn. De nem csak egyszerű szórakozást nyújt gyerkőcök számára, hanem mentális fejlődésében is segít.

Az Écoiffier francia vállalat, amely kizárólag minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Termékei megfelelnek az összes európai szabványnak, ezért a játékok egyaránt alkalmasak a legkisebbek számára is. Manapság, amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. Gyerekek a kerti sport szettel nem csupán jól fognak szórakozni, de több időt töltenek a szabadban a friss levegőn és nem utolsó sorban tökéletes eszköz a barátságok kialakítására és elmélyítésére.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
A csomagolás méretei39*15*25 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,71 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.