Sportjáték szett Multisport 5in1 Mondo pumpával 5 évtől

Termék leírása

A Mondo sport szett Multisport 5 az 1-ben egy nagyszerű segédeszköz készlet sportjátékokhoz az olasz gyártó műhelyéből, amely kislányoknak és kisfiúknak 5 éves kortól felel meg. A sportjáték készlethez tartozik 2 darab tollaslabdaütő kosárral, 2 darab teniszütő labdával, focilabda, röplabda, frizbi – repülő korong és háló, amely alakítható focikapu hálóvá, röplabda vagy teniszhálóvá. Célszerű pumpa is található a csomagban a labdák felfújásához. Ez a praktikus sport szett egy dobozba van csomagolva, így tárolásnál nem foglal nagy helyet.

A Multisport 5 az 1-ben sportjáték készletet bárhová viheti magával, strandra, nyaralásra, vagy otthon az udvaron is játszhat. Játszás közben a sport szett stabilitását széles műanyag állványok biztosítják. A gyerekek szívesen játszanak focit, teniszeznek, röplabdáznak, tollaslabdáznak és szórakoznak a repülő koronggal. A Multisport 5 az 1-ben szettel játszó gyerekek nagyszerű mozgásaktivitást végeznek. Rengeteg szórakozást nyújt ez a Mondo márkájú szett a meleg nyári napokon Önnek és családtagjainak is. Tenisz, tollaslabda, foci, röplabda és frizbi a legnépszerűbb tevékenységek közé tartoznak, ezért egy háztartásban sem hiányozhat ilyen nagyszerű szett.

Mondo sport szett gyerekeknek minőségi európai termék, amely megfelel a szigorú minőségi és ellenálló képességi feltételeknek. A Mondo egy olasz, hosszúéves hagyományokkal rendelkező, minőségi gyerekjátékokat gyártó cég. A Mondo társaság a gyártás során betartja az Európai Unió szigorú biztonsági előírásait.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
A csomagolás méretei78*33*53 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.