Sportkocsi Baby Nurse Poussette Pop Smoby játékbabának (53,5 cm fogókar) 18 hó-tól

Termék leírása

Smoby játék sportos babakocsi játékbabának Baby Nurse Poussette Pop egy stabil szilárd játék babakocsi kislányoknak 18 hónapos kortól ajánlott. Csodálatos színkombinációban pompázik, fehér színű, rózsaszín és kék mintával díszített üléssel és tolókarral. Ezt a hasznos kiegészítőt gyermeke hagyományos sportos babakocsiként használhatja. A babakocsi tolókara 53,5 cm magas. A játék babakocsi minőséges francia termék, francia szépérzékkel fűszerezve, szilárd fém konstrukcióval, ellenálló műanyagokkal kombinálva.

Műanyagja minőséges és selymes tapintású. Ez a játék egy igazi babakocsi valósághű másolata. A gyerekek szeretnek babával játszani, szívesen fürdetik, öltöztetik, etetik, altatják vagy sétáltatják őt. Egy játék babakocsi remek kiegészítő minden kis hercegnőnek, aki sétára szeretné vinni babáját. A Smoby termékek nagyon minőségesek, európai minőség bizonylatokat tudhatnak magukévá. Egy játékbabával a gyerekek fejlesztik kommunikációs és nyelvi képességeiket.

A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Egy baba gyermeke képzelt barátja is lehet, akivel saját világot fonhat maga köré. Megismerkedik az emberi érzelmekkel és miközben a felnőtteket utánozza anyuka szerepbe éli bele magát. Így egy igazi kapcsolat alakulhat ki. A Baby Nurse Poussette Pop játék babakocsi méretei 46*38*54 cm. A babakocsi 42 cm-es nagyságú babának alkalmas.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek46*38*54 cm
Termék magassága53,5 cm
A csomagolás méretei53*13*47 cm
Tolókar magassága53,5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,90 kg
Színarany szín
Ajánlott baba magasság42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.