Bib'expresso ® Steril 3in1 Beaba tápszerkészítő és sterilizáló bordó

Termék leírása

A Beaba Bib'expresso® Steril 3in1 tápszerkészítő és sterilizáló egy pompás konyhai segédeszköz a kisgyermekes háztartásokba, mely gyorsan és könnyedén elkészíti a babatápszert akár éjjel is. A berendezés egy kézzel is könnyedén kezelhető. A Beaba gyártótól származó bordó színű konyhai kisgép megmelegíti a tejjel telítétt üvegeket, a tápszerhez szükséges vizet és egyben fertőtleníti is a cumisüvegeket. Minden cumisüveg típusra alkalmas.

Segédeszköz 3in1

A tápszerkészítő gép tártáját telítse meg vízzel majd egy gombnyomással melegítse meg. A tartájban a víz 30 másodperc alatt eléri a 37°C fokot. A kisgép könnyedén szétszerelhető és áthelyezhető, így a tápszer készítése szinte mindenhol lehetséges. A tápszerkészítő gép egyúttal praktikus sterilizálóként is működik, egyszerre 3 cumisüveget képes fertőtleníteni, sőt hátsó részében 3 cumisüveget tárolhat, hogy azok mindig kéznél legyenek. A megfelelő hőmersékletet a gép hang- és fényeffekttel jelzi. A Beaba Bib'expresso® Steril 3in1 kisgépben a kismamák bizonyára értékelik majd a páraval való automatikus tisztítását.

A Beaba márkáról

A francia Beaba márka 1989 óta igyekszik a kisbabás szülők életét valamivel egyszerűbbé tenni. Szabadalmazott termékei tetszetős külcsínnel vannak ellátva és megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők véleményét is tükrözik. Ikonikus termékei a legigényesebb szülők elvárásait is kielégítik.

Jellemzői

  • tápszerkészítő gép 3in1
  • egy kézzel kezelhető
  • vizet melegít, tápszert melegít, sterilizál
  • 30 másodperc alatt eléri a 37°C fokot
  • modern francia dizájn
  • csúcsminőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek22*24*34 cm
Termék magassága34 cm
A csomagolás méretei26*23*36 cm
ElektromosIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1188 g
Színpiros
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.