Puzzle PJ Masks SuperPack 4in1 Educa 2x puzzle, dominó, pexeszó

Termék leírása

Gyerek puzzle PJ Masks SuperPack a spanyol Educa vállalat műhelyéből egy kiváló társasjáték készlet gyerekeknek 3 éves kortól. A játékot a népszerű PJ Masks-Pizsihősök mese ihlette, melyet minden gyerkőc imád világszerte. Ezzel a pöpec játékkal a móka garantát csöppsége és barátai számára. A szettben 4 játék rejlik: 2x puzzle, pexeszó és dominó. A képkirakók 2*25 darabból állnak. A puzzle, pexeszó és dominó számos lehetőséget kínál az unalom elűzésére és a szabadidő eltöltésére. A játékokat díszítő ábrák igazán minőségiek és ragyogó színekben pompáznak.

Gyerek puzzle nagyszerű logikai játék, mely megfelelő hatással bír a gyermek szellemi képességeinek és fantáziájának serkentésére, illetve szórakoztató módja a hosszú téli esték átvészelésére. A puzzle elemei összeillesztés után összeragaszthatóak, majd akár a gyerekszoba falán is szépen fog mutatni, mint egy szép kép, vagy újra darabjaira szedhető és a dobozban tárolható. Pexeszó egy időtlen játék, mely hosszú ideig fog izgalmas szórakozást nyújtani a kicsiknek. A pexeszó és a dominó nagyon jó hatással van a vizuális memória fejlesztésére.

Educa egy neves spanyol vállalat, mely logikai játékok, oktató játékok és képkirakók gyártására specializálódott. SuperPack PJ Masks egy minőségi európai termék, mely minden biztonsági és minőségi előírásnak megfelel. Köszönhetően az Educa játékoknak gyermeke mindennap új tudnivalóval gazdagodik majd.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.