Superpack 4in1 Frozen 2 Disney Educa puzzle, domino és pexeso 3 évtől

Termék leírása

A SuperPack 4in1 Jégvarázs II egy nagyszerű társasjáték Disney motívummal a spanyol Educa vállalat műhelyéből. Gyerekjáték 3 éves kortól ajánlott. A társasjátékot a népszerű Jégvarázs 2 mese inspirálta, melyet gyerekek vilégszerte zártak a szívükbe. Ez egy nagyszerű szett tele mókával baráti társaság, vagy az egész család részére. Csomagban 4in1 játék található: 2x puzzle, pexeso és dominó. A puzzle 2x25 elemből áll. Társasjáték szett képkirakó, képpárosító játék és dominó nagyon sok mókás pillanatot szerez majd a gyerekek számára. Az ábrák nagyon jó minőségűek és szép színekben pompáznak.

Gyerek puzzle nagyszerű módja a fantázia, logikus gondolkodásmód és memória serkentésére, illetve tökéletes a gyerekek hosszantartó szórakoztatására is. Az összeillesztett képkirakó akár a gyerekszoba fala legszebb éke is lehet, vagy akár újra darabjaira is bontható, hogy később is újra tudja csemetéje illeszteni az elemeket. A képpárosító játék egy időfeletti játék, mely szintén hosszú időre lefoglalja a gyerekeket. Gyerekek a pexeszó és dominó társasjátékkal vizuális memóriájukat fejlesztik.

Educa egy spanyol vállalat, mely puzzle, oktató jellegű játékok és logikus gondolkodásmódot fejlesztő játékok gyártásával foglalkozik. SuperPack Frozen II egy minőségi európai termék, mely megfelel minden biztonsági és minőségi előírásnak. Köszönhetően az Educa játékoknak gyermeke mindennap új ismeretekkel gazdagodik.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek32*24 cm
A csomagolás méretei41*29*6 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám50
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.