Szánkó Bobby Bob Wild Spidder BIG fém csúszótalppal és lengéscsillapítással fekete 4 évtől

Termék leírása

Gyermek szánkó Bobby Bob Wild Spider a német BIG gyártótól egy bámulatos téli játék gyerekeknek 4 és 10 éves kor között. Stílusos fekete színe zöld csíkokkal feltűnővé teszi ezt a gyerek szánt minden behavazott hegyoldalon. Legújabb ergonomikus dizájnja maximális szórakozást ígér a hóban. Ami valójában lenyűgözővé teszi ezt a kis téli járgányt, az sok érdekes funkciója. Lengéscsillapítással és fém csúszótalpakkal van ellátva, ami garantáltan könnyű és finom lesiklást jelent, a száguldás biztonságához pedig egy beépített duda is hozzájárul. A kormány ergonomikus kialakítású. Hagyományosan ülve is lehet ezen a szánkón siklani, vagy pedig térdelve, ami a téli kalandokat még érdekesebbé és izgalmasabbá teszi. gyermek szánkó kitűnő minőségű, fagyálló, ellenáll egészen -20°C hőmérsékletnek. A szánkó elején kötél is található, amellyel egy gyorsabb közlekedési eszköz után köthető, vagy egyszerűen csak felhúzhatja gyerkőceit a hegyoldalon.

Nagyszerű játék télre a gyermek szán, amellyel a gyerekek hosszú órákon át szórakozhatnak a hóban. De ezeknek a szabadtéri játékoknak sok más jelentősége is van. A gyerek szánkó segíti a kicsik mozgás készségeinek fejlődését, erősíti az izomzatot a kezeken és lábacskákon. Gyors siklásnál a dombokról növekszik a gyerekek bátorsága, a közös téli szórakozásban barátokra tesznek szert és emlékezni fognak rá éveken keresztül. Továbbá fejlődik a kicsik finom és durva motorikája is. Téli gyerekjáték ideális ajándék minden kisgyereknek, aki szereti a havat a telet és a friss levegőn való mozgást. Robusztus kialakítása lehetővé teszi megterhelését egészen 60 kilogrammig, szintetikus anyagának köszönhetően pedig maximálisan strapabíró. Ennek a téli gyerekjátéknak a méretei a következők, 93 x 50 x 38 cm.

A BIG egy neves német gyártó cég, mely világméretben tölt be vezető szerepet a csúcskategóriás műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg biztonságossága, legfejlettebb gyártási technológiája és az egészségre ártalmatlan újrahasznosítható anyagok felhasználása miatt. A gyermekjátékra 3 év garancia jár, és műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, melynek köszönhetően a játék megtartja szép, ragyogó színeit, hosszú éveken keresztül lesz olyan, mint újkorában.  A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságra, hogy sose kelljen féltenie gyermekeit játék közben.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor4 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek93*50*38 cm
A csomagolás méretei81*32*53 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,6 kg
Maximum terhelés60 kg
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.