Vásárlási útmutató

Kedves vásárló!

A gyorsabb és kényelmesebb vásárlás érdekében használja vásárlási útmutatónkat, amely végigvezeti Önt webáruházunk vásárlási folyamatán a termék kiválasztásától kezdve, a rendelés menetén keresztül egészen a panasztételig vagy szerződéstől való elállásig. A gyorsabb navigálás érdekében kattintson a kívánt témakörre.

Termék megrendelése

A játékok rendelése több módon lehetséges:

Ha webáruházunkban szeretne vásárolni, az egyszerű útmutató néhány lépésben végigvezeti Önt az egész rendelés folyamatán

  Termék kiválasztása

  A termék kiválasztása nagyon egyszerűen a Főmenüpontban található kategóriák, kor, gyártók vagy mesehősök segítségével lehetséges. Ha tisztában van azzal, mit szeretne rendelni, a konkrét terméket a Kereső segítségével a játék megnevezése vagy típusa alapján keresheti ki.

  Születésnapi vagy karácsonyi ajándékot keres gyermekének? Merítsen ihletet blogunkban, ahol remek játék ajánlatokat talál kislányoknak, kisfiúknak egyaránt vagy nézze meg aktuális akcióinkat.

  Nem tud dönteni? Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeken és mi segítünk!

  Hívjon a +421 944 627 725 telefonszámon, írjon az info@mackojatek.hu e-mailre vagy kövessen a Játékbolt Mackójáték.hu facebook oldalon

  Fiók létrehozása

  A webáruházunkban való regisztrálás csak néhány másodpercet vesz igénybe és lényegesen felgyorsítja és egyszerűsíti a jövőbeni megrendelések kialakítását. Regisztrálni az oldal jobb felső részében található „Bejelentkezés/Regisztráció“ gombra kattintva lehet. A megjelenő új ablakban adja meg a szükséges adatokat, amelyek kizárólag a rendelés feldolgozásánál és teljesítésénél valamint a számla kiállításánál lesznek felhasználva. Tiszteletben tartjuk vásárlóink személyi jogait, ezért adataidat bizalmasan és szakszerűen kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk.

  A vásárlás nem kötött regisztrációhoz, ám jelentős időt spórol a következő vásárlásnál. Egyúttal tájékoztatva lesz az éppen aktuális kedvezményekről, ajándékokról és újdonságokról.

  Bejelentkezés

  Fiókjába az oldal jobb felső részében található „Bejelentkezés/Regisztráció“ gombra kattintva lehet bejelentkezni. A megjelenő új ablakban a bejelentkezési név és bejelentkezési jelszó megadása után kattintson a "Bejelentkezés" gombra. A bejelentkezés a rendelés kialakítása során is lehetséges a Szállítási adatok részben.

  Kedvezménykupon megszerzése

  Ha kedvezményre feljogosító kupont szeretne szerezni figyelje webáruházunkat vagy kövesse Facebook oldalunkat. A kupon érvényességét kínálatunk is befolyásolja. Bármilyen kérdés esetén lépjen velünk kapcsolatba a Játékbolt Mackójáték.hu facebook oldalunkon található online ügyfélszolgálatunk segítségével.

  Kedvezménykupon beváltása

  A kedvezményre feljogosító kuponkódot a megrendelés kialakításánál kell beírni. Egy vásárlás során csak egy kuponkód használható fel. A kuponkód státusza a megrendelés leadása után felhasználtra változik. A kuponkódot a megrendelés kialakítása során az első lépésben kell megadni.

  Termék hozzáférhetősége

  Termékeink adatlapján megjelenik a készlet információ is. Kivételesen, például a karácsony előtti időszakban megtörténhet, hogy raktárkészleten felüli rendelés következtében raktárkészletünk elfogy. Raktárkészletünk aktuális állapotát ezért a +421 904 801 759 vagy a +421 944 627 725 telefonszámon ellenőrizheti.

  Fizetés

  Webáruházunkban több fizetési mód áll rendelkezésére: banki átutalás, online bankártyás fizetés vagy útánvétel. A kívánt fizetési módot a megrendelés kialakításánál adja meg, ahol a szállítási költség is automatikusan kiszámítódik.

  Termék kiválasztása

  Gyermekének keres játékot? Szívesen segítünk, hiszen ezen a téren valóban nagy gyakorlattal rendelkezünk. Nálunk remek csúszdák, házikók, triciklik, bébitaxik, építőjátékok és egyéb pompás kültéri és beltéri játékok között válogathat. Karácsonyi vagy születésnapi ajándékot keres? Lépjen velünk kapcsolatba a +421 904 801 759 vagy +421 944 627 725 telefonszámon, az info@mackojatek.hu email címen esetleg a Játékbolt Mackójáték.hu facebook oldalunkon keresztül és mi szívesen segítünk kiválasztani a megfelelő ajándékot!

  Akciós termékek

  AVásárlóink számára igyekszünk minőségi játékokat kínálni kedvező áron. Ezért nálunk mindig attraktív akciókra talál. Szeretne örömet szerezni csöppségének és egyúttal spórolni? Nézze meg aktuális akcióinkat.

  Ajánlataink

  Kiválasztani a megfelelő karácsonyi vagy születésnapi ajándékot nem mindig egyszerű. Ezért ajándéktippekkel várjuk kisfiúk, kislányok, kisbabák, kisiskolások vagy tinik számára. Termékeink megfelelnek a legszigorúbb teszteknek, lekötik a gyerekek figyelmét és hozzájárulnak készségeik fejlesztéséhez. Ha ihletre van szüksége, böngéssze végig a Játéktippek szekciónkat.

  Termékek összeszerelése

  Vannak olyan termékeink, amelyek összeszerelést igényelnek és vannak olyanok, amelyek együtt nőnek gyermekével és egyes részeiket fel illetve le lehet szerelni. Amennyiben termékeink összeszerelése gondot okozna, nézze meg oktató videóinkat.

  Szeretném a vásárolt terméket visszaküldeni. Mit tegyek?

  Ellenőrzés az áru átvételekor

  A futártól átvett küldeményt gondosan nézze át. Amennyiben a kézbesített küldemény láthatóan sérült, a futárnál a sérülésről jegyzőkönyvet kell írni és erről minket e-mailben értesíteni. A vásárolt termék minőségét és teljességét a csomag átvételét követően azonnal vagy legkésőbb 24 órán belül ellenőrizze. A hiányos, törött vagy hibás termékről haladéktalanul tájékoztasson az info@mackojatek.hu email címen vagy telefonon a +421 944 627 725 telefonszámon. A 24 órás határidőn túl sajnos nem tudjuk garantálni a termék hiányosságára vagy annak meghibásodására vonatkozóan tett panasz elismerését.

  Szerződéstől való elállás

  Vásárlóként indokolás nélkül elállhat a szerződéstől a termék átvételétől számított 14 napon belül a Tt. 102/2014 sz. törvény 7.§-a értelmében. A szerződéstől való elállásról valamint az elállási jog érvényesítésének folyamatáról többet a Szerződéstől való elállás oldalon olvashat.

  Panaszkezelés

  A 24 hónapos jótállási idő a termék átvételének napjával kezdődik. A jótállási határidő alatt bármikor közölheti kifogásait az eladóval. A panaszkezelés feltételeiről többet a Panaszkezelés és termék elállási jog oldalon olvashatsz. A panaszkezelés folyamatának gyorsítása érdekében használja a reklamációs űrlapot.