Támogatjuk a MAGNA humanitárius alapítványt

A világ összes gyermeke szeret játszani. De vannak a bolygónknak olyan tájai, ahol az élet nem fenékig telföl. A MAGNA humanitárius alapítvány gyermekéleteket ment a világ veszélyeztetett részein. Naponta gyerekek és családok számára biztosítja az alapvető orvosi és élelmiszer ellátást valamint a gyerekek beoltottságát olyan helyeken, ahol a kanyaró vagy az agyhártyagyulladás még mindig sok áldozatot követel. A kismamákat segíti felkészíteni a szülésre, biztosítja a szülés utáni gondoskodást és hozzájárul az évente ezerszámra becsült szüléshez, amelyek a kedvező higiéniai feltételeknek és az alapítványnak köszönhetően boldogan végződnek a mamák és a babák számára is.

A MAGNA természeti vagy humanitárius katasztrófa sújtotta területeken valamint olyan országokban tevékenykedik, ahol az alapvető orvosi ellátás csak nagyon nehezen érhető el. Együttműködik a világ különböző sarkaiból származó orvosokkal és egészségügyi dolgozókkal, Szlovákiát beleértve. A létszámuk meghaladja az 500 főt. Több mint 15 éves fennállása során a Magna négy földrész országaiban segédkezett, így például Nepálban, Dél Szudánban, Kenyában, a Kongói Demokratikus Köztársaságban, Kambodzsában, Mianmarban, Vietnámban, a Fülöp-szigeteken, Haitin, Nikaraguában, Indiában, Horvátországban, Libanonban valamint Szíriában.

A gyermekek sorsa számunkra sem közömbös, ezért elindítottuk a gyerekek és családok egészségügyi és szociális ellátását biztosító humanitárius alapítvánnyal való együttműködésünket. A mackojatek.hu e-shop több oknál fogva döntött ezen alapítvány mellet, mégpedig az elért sikerei, lelkesedése és átláthatósága miatt – a benyújtott adományok 93%-át az alapítvány konkrét programok támogatására használja fel. Ez azt jelenti, hogy minden euróból 93 cent a gyerekek támogatására jut és csak 7 centet emészt fel az adminisztráció és a fundraising.

A webáruházunkban való játék vásárlásával olyan gyerekeknek ad esélyt, akik eddig csak az élet sötét oldalát ismerték. Egyetlen vásárlással dupla örömet szerez. Közös támogatással lehetőséget adunk a  harmadik világ gyermekeinek bebiztosítani mindazt, amire ez egészséges és sikeres életkezdéshez szükségük van, az egészségügyi és élelmiszer ellátástól kezdve egészen az oktatásig.

Hogyan segíthet?

A webáruházunkban tett bármilyen termék vásárlásánál az utolsó lépésben, azaz a megrendelés kötelező érvényűvé tétele előtt, jelölje be a megrendelési összeg lekerekítésének a lehetőségét. A megrendelés és a lekerekített összeg értéke közötti különbséget teljes összegben a MAGNA humanitárius alapítványnak továbbítjuk. Legyen Ön is MAGNA Megmentő.

Magna