Miért vásároljon a Mackojatek.hu online játékboltban?

A Mackojatek.hu online játékbolt a weboldalainszámos minőségi játékot kínál gyerekeknek már pár napos koruktól. Viszont nem csak ez az egyetlen indok, ami az anyukák szemében a legjobb játékboltnak minősít minket.

Vásárlók által hitelesített e-shop

Vásárlók százai értékelték a szolgáltatásainkat pozitívan az Arukereso.hu weboldalon és a közösségi hálózatokon. Olvassák el az értékeléseket és döntsenek Önök. Már rendeltek tőlünk? Ossza meg a tapasztalatait az Arukereso.hu oldalon vagy a Facebook oldalunkon: Játékbolt Mackójáték.hu-n.

Gyors szállítás

Körülbelül a kínálatunk 95%-a megtalálható a saját raktárunkon. Ha a megrendelését leadja munkanapon legkésőbb 15:00 óráig, akkor a következő munkanapon már kézbesítjük is. Ha később küldi, vagy ünnep, hétvége során, a csomagot a következő munkanapon kézbesítjük. A Geis SK futárszolgálattal működünk együtt. A csomagját követheti a weboldalukon. Több információt talál a szállítás és fizetés oldalon.

Minőséges és biztonságos játékok

Az internetes boltunkban talál játékokat első osztályú európai és világi gyártóktól. Ügyelünk arra, hogy az általunk forgalmazott játékok a Mackojatek.hu-n mind rendelkezzenek szükséges tanúsítványokkal a biztonságról és minőségről. Főleg a CE tanúsítvány szükséges, amely azt mutatja, hogy az adott játék megfelel-e az európai normáknak. A GS tanúsítvány is fontos, amelyet függetlenül tesztelt termékek kaphatnak meg rendszeresen. Ez nem szükséges biztonsági tanúsítvány az EU országain belül, de biztosan a minőség mutatója.

Smoby

A Smoby közkedvelt francia játék gyártó. A Smoby kínálatában talál játékokat a kertbe ÚV szűrővel, mint a játszóházak, csúszdák, hinták, mászókák, piknikasztalok vagy homokozók. De talál többek között minőséges bébitaxikat, tricikliket vagy rollereket. Egyre jobban kedvelt játék a játékkonyha is vagy más szerepjátékok.

smarTrike

A smarTrike abszolút világelső a gyerek triciklik gyártásában és eladásában. Minden évben győz a világversenyeken a saját kategóriájában. A gyerek járgányokon kívül, mint a tricikli vagy bébitaxi, a smarTrike toTs néven babakellékeket és kiegészítőket is gyárt.

Janod

A Janod gyártó a fajátékokra specializálódik. Az egyedi játékok a francia tervezők műhelyéből minőséges fából és egészségre ártalmatlan színekből készültek. Kicsiket és nagyokat is meghatja majd a hintaló vagy a vasúti pálya. A kínálatban talál játékkonyhákat, társasjátékokat és építőjátékokat. A Janod játékok FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek, tehát felelősségteljesen megművelt erdőkből származik a felhasznált fa.

Kaloo

A Kaloo francia gyártó puha. A kisgyerekek megszeretik a dédelgetésre való játékokat, csörgőket, rágókákat vagy plüssjátékokat. A játékok a legkisebbek iránti érzelemmel lettek kialakítva.

BIG

A német BIG gyártó maximális figyelmet fordít a minőségre és biztonságra a gyártás során. A szigorú német és európai feltételeknek is megfelelnek. A gyártó a termékeire egészen 3 éves garanciát ad. Az ökológiailag érző anyáknak biztosan örömet szerez, hogy a BIG nem termel műanyag szemetet. A sérült termékek újra fel vannak használva új termékek gyártásánál. A játékok ÚV szűrővel vannak ellátva.

Écoiffier

A francia Écoiffier gyártó kínálatában talál minőséges játékkonyhákat, homokozó játékokat, építőjátékokat vagy munkaasztalokat. A társaság büszkesége az ökológiai hozzáállás. A felhasznált anyagokat újrahasznosítják és nyomtatáshoz takarékos tintát használnak. Az eredeti játékok a francia tervezőktől a gyermek lelki, motorikus és társasági fejlődésére fókuszálnak.

Educa

Az Educa spanyol gyártó főleg az oktató játékok és puzzlek gyártására specializálódik. A gyártásnál felhasznált anyagok magas ellenálló képességgel rendelkeznek. Az Educa játékok FSC és PEFC tanúsítványokkal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy felelősségteljesen megmunkált erdőkből származik a felhasznált fa és a gyártási folyamat takarékos a környezettel szemben