Panaszkezelés és termék elállási jog

Panaszkezelés

Játékboltunkban a reklamáció érvényesítése valóban gyerekjáték! Ha a vásárolt termék meghibásodik, elég kitöltened a reklamációs űrlapot és mi rövid időn belül kapcsolatba lépünk veled.

Panaszkezeles

Ellenőrzés az áru átvételekor

Biztos vagy abban, hogy a vásárolt terméket az utolsó darabig megkaptad? Ne várj karácsonyig vagy gyermeked születésnapjáig. Az átvett árut az utolsó darabjáig az útmutató alapján ellenőrizd. Ha a termék esetleg hiányos, haladéktalanul lépj velünk kapcsolatba.

A vásárolt termék minőségét és teljességét a csomag átvetelét követően gondosan ellenőrizd valamint nézd át, hogy a szállítás során nem keletkezett e rajta sérülés. A hiányos, törött vagy hibás termékről az átvételét követő 24 órán belül a reklamációs űrlap segítségével tájékoztassál. E határidőn túl sajnos nem tudjuk garantálni a termék hiányosságára vagy annak meghibásodására vonatkozóan tett panasz elismerését.

Törvényi határidőn belüli jogérvényesítés

Hupsz, valami meghibásodott. Mi tehetsz ilyenkor? A panasztétel nálunk nagyon egyszerű és kényelmes, nem szükséges az árut visszaküldeni, elég néhány fotó vagy videofelvétel és a többit már bízd ránk.

A 24 hónapos jótállási idő alatt a gyártó, szállító vagy eladó okozta meghibásodás esetén a termék díjmentes javítására vagy jogosult. A panaszkezelési eljárás egyszerűsítésének érdekében elég ha a keletkezett hibát néhány fotóval vagy rövid videofelvétellel bizonyítod. Ezenkívül legyen kéznél a termékre kiállított számla valamint az útmutató, melyben megjelölted a hibás vagy hiányos részt (amennyiben a panaszt a termék hiányosságára vagy meghibásodására vonatkozóan teszed).

Panaszkezelés folyamata

 1. Panasz bejelentése
  Töltsd ki és küld el az online Reklamációs űrlapot. Mi azt rövid időn belül feldolgozzuk és tájékoztatunk a további lépésekről.
 2. Panasz felvétele
  A reklamáció felvétel és panaszkezelési eljárás a reklamációs űrlap szabályos kitöltésével és a panaszkezeléshez szükséges összes dokumentáció (fényképek, számla, megjelölt hiányzó részek) átvételének napjával indul. Ezért várj, amíg az általad megadott e-mail címre elküldjük a reklamáció felvételét és a hozzá kirendelt sorszámot tartalmazó visszaigazoló e-mailt. A reklamációt ebben a pillanatban bejegyeztük és azonnal megkezdjük elbírálását.
 3. Panasz elbírálása

  Nem szükséges a vásárolt terméket minden esetben visszaküldeni. A panaszt a törvény által kiszabott 30 napon belül felülvizsgáljuk és a vizsgálat eredményéről és annak további rendezéséről tájékoztatunk. A vásárolt terméket előzetes felhívás hiányában ne küldd vissza. Panaszodat a felvételét követően rögtön vizsgálni kezdjük és 30 napon belül válaszolunk.

 4. Panaszkezelés eredménye
  Amennyiben a reklamáció megalapozott, a hiba jellegére tekintettel a termék hiányzó vagy sértetlen részeinek díjmentes kézbesítésére, új áru kézbesítésére vagy egyéb, általad, mint vevő által jóváhagyott kompenzációra vagy jogosult. Mindez egyszerűen, gyorsan és kényelmesen teheted!

Termék visszaküldése elbírálás céljával

Hová küldheted vissza a hibás terméket? Ha a helyzet ezt megköveteli, készítsd elő a vásárolt terméket úgy, hogy az szállítás közben ne sérüljön.

Amennyiben azt a hiba jellege megköveteli, a felhívást követően a reklamáció tárgyát képező terméket az alábbi címre postázd:

Katkyn, s.r.o.,
Istrochem területe,
Vajnorská 127/C, 831 04 Bratislava,
Slovakia

A terméket az eredeti vagy egyéb csomagolásban kézbesítsd úgy, hogy az a szállítás során ne sérüljön. A vásárolt terméket „Eladó postai címére címzett csomag“ – ként küld vissza. Utánvétes csomagokat nem veszünk át, azokat minden esetben vissza küldjük a feladónak. A szállítás során keletkezett sérülésekért nem vállalunk felelősséget, ezért javasoljuk a küldemény biztosítását.

Bármilyen kérdés esetén fordulj bizalommal a Katkyn, s.r.o. céghez a +421 944 627 725 telefonszámon illetve az info@mackojatek.hu email címen.

A panaszkezelésre vonatkozó összes szükséges információt az Általános kereskedelmi feltételek szekcióban olvashatod.

Szerződéstől való elállás

A vásárolt termék nem igazán felel meg az elvárásaidnak? Az áru átvételétől számított 14 napon belül jogodban áll elállni a szerződéstől és mi teljes mértékben visszatérítjük a termék vételárát. Ehhez elegendő az online űrlap kitöltése és a vásárolt termék címünkre való visszaküldése.

Szerodestol valo elallas

Ha a terméket vissza szeretnéd küldeni, indokolás nélkül megteheted ezt a termék vásárlásától számított 14 napon belül. A teljes terméket (beleértve a hozzá tartozó útmutatót és dokumentációt) sértetlenül és az eredeti csomagolásában küld vissza.

Elállási jog érvényesítésének folyamata

 1. Elállási jog bejelentése

  Töltsd ki és küld el az online Szerződéstől való elállási űrlapot.

 2. Termék visszaküldése

  A terméket használatlan és sértetlen állapotban, az eredeti csomagolásban küld vissza minden vele járó és hozzá tartozó ajándékkal, dokumentációval, használati útmutatóval, garancia levéllel, a vételárának kifizetését igazoló bizonylattal valamint a termékre kiállított eredeti számlával együtt. A vásárolt terméket „Eladó postai címére címzett csomag“ – ként küld vissza. Utánvétes csomagokat nem veszünk át, azokat minden esetben vissza küldjük a feladónak. A szállítás során keletkezett sérülésekért nem vállalunk felelősséget, ezért javasoljuk a küldemény biztosítását.

 3. Vételár visszatérítése

  A termék visszaérkezését követő 14 napon belül az általad megadott bankszámla számra visszatérítjük a termék vételárát. Más visszatérítési mód alkalmazása technikai okok miatt sajnos nem lehetséges.

A szerződés elállási jog érvényesítésére vonatkozó összes szügséges információt az Általános kereskedelmi feltételek szekcióban olvashatod.