Cég

Kedves vásárlók,

Tudjuk, hogy gyermekeinek csak a legjobbat akarják. Ezért a legminőségesebb játékokat válogattuk ki Önöknek első osztályú európai és világi gyártóktól. Az internetes játékboltunk már 2012 óta működik. Az online létezésünk ideje alatt már több ezer kisgyermeknek okoztunk örömet. Örülünk, ha az oldalaink böngészése közben kellemesen érzik magukat.

Gyártóink

A biztonság elsőrendű. A gyártóink minden szükséges minőségi és biztonsági tanúsítvány tulajdonosai. A Smoby, smarTrike, BIG, Kaloo vagy Janod társaságok rendszeresen nyernek tekintélyes versenyeket a saját kategóriájukban.

Tanúsítványok

A gyártóink játékai a szigorú európai normáknak eleget tesznek és biztonsági tanúsítványok tulajdonosai:

  • A CE tanúsítvánnyal ellátott játékok eleget tesznek az európai biztonsági normáknak. Minden játék a kínálatunkban rendelkezik ilyen tanúsítvánnyal.
  • A GS biztonsági német jelölés olyan termékeket jelöl, amelyek rendszeresen függetlenül vannak ellenőrizve harmadik fél által. Ez a tanúsítvány nem kötelező az Európában forgalmazott játékok esetében, de a minőség és biztonság mutatója.
  • Az FSC tanúsítvány olyan termékeket jelöl, amelyek felelősségteljes erdőgazdálkodás fáiból készültek. Ilyen tanúsítvánnyal a Janod és Educa játékok rendelkeznek.
  • A PEFC tanúsítvánnyal olyan társaságok rendelkeznek, amelyek gyártási folyamata környezetkímélő. Az Educa spanyol játék gyártó PEFC tanúsítvány tulajdonosa.

Minőség

Figyelünk a gyártóink eredetére. Számos közülük az Európai Únió tagországából származik. A játékok, melyeket a mackojatek.hu oldalon vásárol minőséges és biztonságos anyagokból készültek. A kerti játékok, mint a csúszdák, játszóházak, mászókák vagy hinták a Smoby vagy BIG gyártóktól ellenállóak az ÚV sugárzással szemben.

Hol találnak meg minket?

A raktár Pozsonyban, az Istrochem területén a Vajnorská 127/C cím alatt található. A rendeléseit átveheti a következő címen:

Katkyn, s.r.o.,
Istrochem területe, Vajnorská 127/C, 831 04 Bratislava,
Slovakia
Telefonszámok:
  • +421 944 627 725
  • +421 904 801 759
E-mail cím: info@mackojatek.hu.

Google Mapa


Nem tud választani? Segítünk!

Tanácsot szeretne kérni a vásárlás során? Készítettünk vásárlási útmutatót, amely átvezeti Önt a vásárlás folyamatán a termék kiválasztásától egészen a rendelés elküldéséig. Kérdés esetén nem habozzon írni nekünk az info@mackojatek.hu e-mail címen, keressen a 00421 2 44 63 84 28-as vagy 00421 2 44 63 84 27-es telefonszámon vagy Facebook üzenet formájában a Játékbolt MackóJáték.hu oldalon.

Játékbolt MackóJáték.hu

Játékaink

A kínálatunkban vannak játékok kislányoknak és kisfiúknak egyaránt. Kisbaba kortól egészen iskolás korig. Akár karácsonyfa alá keres játékot, akár születésnapra. Gondolunk a pénztárcájára is, ezért szüntelenül érdekes akciókkal vagy kedvezményekkel készülünk.

Kerti játékok

Otthoni játszótéren gondolkodik a kis csöppségének? Akkor jó helyen jár. A Mackónk csodás játékokat választott Önöknek. Nézze meg a kategóriáinkat és válasszon szép játékot gyermekének:

A kerekes játékok fejlesztik a gyerekek motorikus fejlődését. És nem csak azt. A kis rosszcsontok imádják őket. Melyik játék szerez örömet az Önének? Tricikli, bébitaxi, roller, korcsolya vagy gördeszka talán?

Otthon játszunk

Senki sem tudja, honnan veszik a gyerekek a sok energiát. Otthon elszórakoztatni őket sokszor igazi kihívás. Vannak olyan játék tippjeink, amely játékoktól a gyermeket egyszerűen nem tudja elszakítani. Minek örülne az Öné:

Bébijátékok

Nem feledkezünk el a legkisebb gyerekekről sem. A kisbabák még rendkívül érzékenyek, éppen számukra vannak puha plüss játékaink, játszószőnyegek, kiságyforgók és más bébijátékok, amelyek serkentik a gyermek érzékeit. Készítsen felszerelést a kisbabának, válasszon a baba kellékeinkből, mint a pelenkázó táska vagy alátét, anyag pelenkák, babapólyák és mások.          

Mesés motívumok

A meséket mindenki szereti, gyerekek és felnőttek egyaránt. És nálunk a mesés játékok sem hiányozhatnak! Melyik mese a gyermeke kedvence:

Nézze meg az összes mesés játékunkat a kínálatunkban.