Szemeteskocsi Mack Granite Garbage Truck Majorette fém hanggal és fénnyel 22 cm hosszú

Termék leírása

Szemeteskocsi Mack Granite Garbage Truck a francia Majorette márka műhelyéből örömet szerez minden gyerkőcnek, főleg a kisfiúknak már 3 éves kortól. A hivatalosan licenszelt Mack márkanevet viselő zöld szemeteskocsi valósághű élményt nyújt a gyerekeknek a szerepjátékok során, és a gyűjtőknek is nagy örömet szerez. A fémkarosszériás autó gumikerekekkel, mozgó részekkel és precízen kidolgozott részletekkel időtlen benyomást kelt. A szemeteskocsi hangokat ad ki és világít, ezzel még élvezetesebbé varázsolva a játékot, miközben a játék részét képezi sárga konténer is. 

A játékautó hossza 22 cm. A Majorette autókat a gyerekek különböző szerepjátékok során használhatják akár önállóan, akár más készletekkel, pályákkal kiegészítve. Kitűnő választás a gyűjtők számára is, akik márkás autókkal szeretnék bővíteni gyűjteményüket. Az autókkal való játék során fejlődik a gyerekek finom motorikája, fantáziája és technikai képzelőereje. Valósághű megjelenésük és részletgazdag kidolgozásuk garantálják a magas minőséget és európai formatervezést.

A francia Majorette vállalat évek hosszú során kis fémautók és építőjátékok gyártásával foglalkozik, melyek világszerte kedveltek a gyűjtők körében. A vállalat ismert autómárka gyártókkal működik együtt és csúcsminőségű licenszelt autómodellekkel látja el a piacot. A Majorette játékokat eredeti francia dizájn és nagy ellenállóképesség jellemzi, ennek köszönhetően éveken át kitartanak. A széles termékválaszték nemcsak funkcionális játékokra összpontosít, de gyűjtői darabokat is kínál, amelyek között minden autómodell rajongó megtalálja az igazit.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Teljes hosszúság22 cm
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
NoteBattery: 2 x AAA (included)
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.