Szerelőasztal Black&Decker Smoby mechanikus fúróval, kismotorral és 25 tartozékkal

Termék leírása

A Smoby Black&Decker szerelőasztal gyönyörű és ideális játék kisfiúknak, akik szeretnek barkácsolni. Kiváló minőségű műanyagokból készült, melyek ellenállók és nagyon tartósak. Ugyanakkor kellemesen bársonyosak tapintásra és kímélők a bőrhöz. Piros és fekete színkombinációja igazi munkasegédeszköz benyomását kelti. A kis műhely négy lábon áll, ebből a két-két oldalsó láb X konstrukcióval összekötött, így nagyon erős és stabil. Az asztalka lábai között egy ferde polc kapott helyet a munkaeszközök elhelyezésére, például csavaroknak. A szerszámok ergonomikus kialakításúak úgy, hogy a kicsi helyesen megfoghassa és dolgozhasson velük. A munkapad a biztonságra való tekintettel készült, így minden éle lekerekített. Nagyon közkedvelt játék a gyerekek körében, akik szeretik utánozni szüleiket azonnal imádni fogják.

A Black&Decker munkapad gyerekeknek egy zseniálisan kidolgozott, komplex és szép játék a francia Smoby gyártótól, aki hosszúéves hagyományokkal rendelkezik és garancia a kiemelkedő európai színvonal betartására. A munkafelület tágas, így a kis ezermester teljes egészében érvényesítheti kreativitását és különböző alakzatokat gyárthat. Jobb oldalon egy kis satu kapott helyet, ahová a kis szerelő befoghatja a javításra szoruló kismotort, vagy más alkatrészeket. A satu forgatással beállítható. Egyszerű gombnyomással vezérelt mechanikus fúró szolgál segítségül a kismotor szétszerelésénél és összerakásánál. Helyet az asztal bal oldalán kapott egy különleges tartókonzolon.

A jobb oldalon csavarok szereléséhez kialakított felület is található. Ehhez a felülethez egy fekete panel kapcsolódik, amely a munka segédeszközök, mint a kalapács, kombinált fogó vagy csavarhúzó, elhelyezésére szolgál. Összesen 25 kiegészítő található a kis műhelyben. Ennek a játéknak köszönhetően a kicsi hosszú órákon keresztül fog szórakozni. Emellett fejleszti finom motorikáját, apró részletekre való érzéket szerez, és kézügyességet tanul, aminek a nagy hasznát veszi. A játékba barátai is bekapcsolódhatnak. Egyikük motorkerékpár versenyző lesz a másik pedig a kismotor karbantartója. Megtanulja a csapatmunka fontosságát. A kis munkapad csodaszép kiegészítő a gyerekszobába. Méretei 50*26*75 cm. Használata 3 éves kortól ajánlott a gyerekeknek.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek50*26*75 cm
Termék magassága75 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,17 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.