Szerelőasztal Repcsik Fire&Rescue Aero Smoby mechanikus fúrógéppel, Dusty kisrepülővel és 22 kiegészítővel

Termék leírása

Smoby szerelőasztal Repcsik Fire&Rescue Aero ideális játék kis szerelőnek.  Az egész barkácsasztal kiegészítőkkel együtt kiváló minőségű műanyagból készült, mely ellenálló, de ugyanakkor érintésre nagyon kellemes. Ez az asztalka az újdonságok közé tartozik és a kisfiúk körében nagyon népszerű. Négy egymás között megerősített lábon áll, így erős és stabil. Szép narancssárga, szürke és fekete színkombinációban készült kék kiegészítőkkel, melyek felélénkítik a műhelyt. Polc is található a munkalap alatt, ahová a kis ezermester elrakhatja játékait, vagy a szerszámokat.

Leszállópálya is helyet kapott a munkafelületen Dusty tűzoltó kisrepülőnek az ismert és közkedvelt Repcsik Disney meséből, akit a gyerekek nagyon szeretnek. Hasonlóképpen az asztallapon egy szürke panel is található, ahová a kis mester tetszés szerint felakaszthatja munkasegédeszközeit. Bal oldalán tartókonzol helyezkedik el mechanikus fúró számára, amely gombnyomással működik. Jobb oldalon pedig egy navigációs berendezés kapott helyet, tehát a kicsi gyakorolhatja navigációs képességeit és ismerkedhet a repülés titkaival. Alatta kis satu található, melybe befogható a repülőgép szétszereléskor, majd ezt követően összerakáskor is, amiben a mechanikus fúró segédkezhet. A felszereléshez kombinált fogó, csavarhúzó, csavarok és még sok más is tartozik – összesen 22 darab kiegészítő.

Repcsik Fire&Rescue Aero  szerelőműhely új, modern és gyönyörű játék a francia Smoby gyártótól, aki megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak. Elsősorban kisfiúknak ajánlott 3 éves kortól. Az asztal kompakt és szükség esetén könnyen elrakható. Magassága 75 cm, 49 cm széles és hossza 27 cm. Ezzel a műhellyel és Dusty kisrepülővel a kicsinek rengeteg szórakozásban lesz része. Ezen felül a játék használata támogatja a motorikus képességek fejlődését és ezt-azt megtanul a gyermek légiközlekedés és mechanika terén is.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*27*75 cm
Termék magassága75 cm
Munkalap magassága43 cm
A csomagolás méretei59*13*59 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,38 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...