Szerelőkocsi Verdák Smoby mechanikus fúróval, Villám McQueen kisautóval és 27 tartozékkal

Termék leírása

A Smoby gyerek szerelőkocsi Cars (Verdák) egy precízen kidolgozott és szép játék kisfiúknak, akik lelkesen játszanak szerszámokkal és imádják az autókat. Az egész kocsi beleértve a tartozékokat a legkiválóbb minőségű műanyagokból készült, melyek ellenállók és nagyon tartósak. Ugyanakkor kellemesen bársonyos az érintésük és egészségre ártalmatlanok. A fokozott biztonság érdekében minden éle lekerekített. Két kereke van a kocsinak, melyek könnyedén forognak, tehát mozgatható és a kis autószerelő mindenhová viheti magával. Csodaszép piros fekete színben pompázik. Igazi hordozható versenyautó istálló benyomását kelti. A kocsi az ismert Verdák mese szellemében készült, amely a gyerekek körében nagy népszerűségnek örvend, így ezt a játékot mindjárt szeretni fogják. Három szintből tevődik össze.

A szerelőkocsi alsó polcára berakhatók a szükséges szerszámok, mint a csavarok, csavarhúzó. Középen egy kisebb polc úgyszintén rakodótérként szolgál. A szerelőkocsi oldalára a kis mester felakaszthatja szerszámait, például a csavarkulcsot. A legfelső szint munkafelületként használható, itt egy eltávolítható lemez is helyet kapott, amely csavarok rögzítésére szolgál. Összesen 27 tartozékkal rendelkezik a kocsi, mindegyik úgy készült, hogy a kicsi helyesen megfoghassa és játszhasson velük. Egy ismert mesefigura a Verdák meséből, Villám McQueen kisautó is a szerelőkocsi tartozékainak része. Ez a kisautó szétszerelhető. A kis autószerelő minden versenyfutam előtt kicserélheti az autócska kerekeit, vagy ellenőrizheti a motort. A munkafelületen saját helyet kapott a mechanikus fúró is, melynek segítségével a kisautó szétszerelhető, majd ismételten összerakható.  

A fúró egyszerű gombnyomással működik. A játék szerelőkocsi komplex és gyönyörű dizájnú játék a francia Smoby gyártótól, aki hosszúéves hagyományokkal rendelkezik és garancia a kiváló minőségre. A kocsi könnyen hordozható, kompakt és szükség esetén egyszerűen tárolható. Méretei 21*31*57 cm. Autószerelmes kisgyerekek gyorsan megkedvelik ezt a játékot. Hosszú órákon keresztül élvezhetik a játszás örömét és barátaik is bekapcsolódhatnak a játékba. Egyikük autóversenyző lehet a másik pedig a kisautó karbantartója. Megtanulják a csapatmunka fontosságát. Szórakozáson kívül csiszolódik finom motorikájuk és kézügyességük, ami idősebb korban nagyon fontos. A Cars játék szerelőkocsi 3 éves kortól ajánlott a gyerekeknek.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek21*31*57 cm
Termék magassága57 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek