Szerelőműhely Mecanics Écoiffier szallítókocsival és védősisakkal 18 hó-tól

Termék leírása

Écoiffier barkácsműhely Mecanics egy lenyűgöző gyerekjáték kisfiúknak 18 hónapos kortól, akik saját kis szerelőműhellyel szeretnének büszkélkedni. Ilyen menő játékkal indulhat a fúrás és a faragás, a fűrészelés és a csavarozás! Kisfiús szerelőműhely piros-szürke színkombinációba hangolva garantáltan felkelti a kis barkácsmesterek figyelmét. A csomagba összesen 22 darab kiegészítő tartozik, melyek természetesen nem hiányozhatnak a barkácsműhelyekből. Minden megtalálható a műhelyben, amire kis szerelőmesternek szüksége lehet: kalapács, fúrógép 3 cserélhető fejjel, méter, csavarkulcs, csavarok, anyák, ezeket a hordozható szerszámosládában viheti magával bárhová a kis mester együtt a menő szállítókocsin pöpec védősisakban és szemüveggel felszerelve. A piros színű gyerekműhely erős és ellenálló anyagokból készült egészségre ártalmatlan színekkel, hogy a gyerekek játéka maximálisan biztonságos legyen. Valósághű kivitele és felszereltsége garantálja a hosszú órákon keresztül tartó szórakozást minden kis dolgos segítségnek. Műhely magassága 62 cm, teljes méretei 57*26*62 cm.

A fiús műhely nagyon szórakoztató és szép játék, amely minden kicsi figyelmét magára vonja, de más, lényegesebb jelentősége is van. Nagyon fontos ugyanis a legkisebb gyerekeket rávezetni mesterség szerepjátékokra. Bizonyos mértékű felelősségérzetük alakul ki saját tetteikért, fejlődik alkotóképességük, kreativitásuk és fantáziájuk. Növekednek nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is pontosan ilyen játékoknak köszönhetően. Továbbá a játék szerelőasztal használatával fejlődnek a gyerekek finom motorikus és mozgásképességei. Ideális ajándék minden kisgyereknek, aki szívesen gondoskodik szeretteiről és segédkezik szüleinek javításoknál műhelyben vagy bárhol a házban.

Az Écoiffier egy kiváló minőségű gyerekjátékokat gyártó francia cég. Az Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért az Écoiffier játékok alkalmasak a legkisebb gyerekek számára is. A világpiacon, ahol leggyakrabban kínai termékekkel találkozhatunk, a francia Écoiffier jelentősen eltér legújabb trendek által ihletett eredeti dizájnjával, biztonsági követelmények betartásával a gyártás folyamán és minőséggel méltányos áron. Ugyancsak nagy figyelmet szentel a környezetvédelemre, ezért tagja az Eco Emballage és Der Grüne Punkt programoknak. Újrahasznosítható anyagok és egészségre ártalmatlan színek használatával garantálja nem csak gyerkőcei szórakozását, de biztonságát is játszadozás közben.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek57*26*62 cm
Termék magassága62 cm
Teljes hosszúság57 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.