Szerelőasztal Bob, a mester Smoby

Termék leírása

Gyerek munkapad Smoby mesés Bob, a mester mesemotívummal egy ideális játék kis ezermesterek részére. Az egész szerelőasztal és kiegészítők minőségi műanyagból készültek, mely ellenálló és egyben nagyon kellemes a tapintásra. Ez a munkapad a Smoby vállalat újdonsága és nagyon gyorsan elnyeri a kisfiúk szívét. Az asztal négy lábon áll, melyek X alakban össze vannak erősítve polccal, tehát az asztal erős és stabil. A szerelőasztal narancssárga, kék és piros színkombinációban pompázik. A munkafelület alatt polc lett kialakítva, ahova kis ezermesterek a szerszámokat vagy más játékaikat tudjak elrakni.

A munkafelület elegendően nagy a szereléshez és építéshez. A munkafelületen egy narancssárga panel található, ahova a kis ezermesterek a szerszámaikat tudják felhelyezni. A panel két oldalán kis tárolók lettek kialakítva, ahova a gyerkőc a fontos szerszámokat vagy alkatrészeket tudja tárolni, melyekre gyakran szüksége lehet és mindig kéznél kell, hogy legyenek. A bal felén a játéknak praktikus tartó található a fúrógépre. A munkafelületen kis satu is helyet kapott, mely nagy segítséget nyújt majd a csöppségeknek kisautó megtartásában, szét és összeszerelésében a csavarhúzóval. A szerelőasztal szerszámaihoz tartozik még kalapács, csavarhúzó, fúrógép, fűrész, csavarok és alkatrészek, melyekből kis autószerelője Bob, a mester segítségével saját kisautót hoz létre.

Szerelőasztal Bob, a mester egy új, modern és gyönyörű játék a francia Smoby vállalat műhelyéből, mely megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak. Főleg kisfiúknak ajánlott 3 éves kortól. A munkapad kompakt, szükség esetén egyszerű a szétszerelése. Méretei 50*26*90 cm. Ezzel a Bob, a mester munkapaddal gyerkőce sok mókás pillanatot fog eltölteni. A játék fejleszti a motorikus képességeket és a gyerek a játékon keresztül elsajátít pár új dolgot az építészet világából. Smoby neves francia vállalat, mely műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag erős, ellenálló, egyben lágy és sima a gyerek kezecskékhez, bársonyos a tapintásra. Minden játék éle lekerekített, hogy a gyerekek a játékokkal mindig biztonságban legyenek. A Smoby játékok színei serkentik a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét. A játék felkelti a csöppségek figyelmét, ezért is legjobb ajándék legkisebbek részére is. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek50*26*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei59*13*59 cm
MechanikusIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,9 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.