Szerelőműhely Facom Workshop Cart Smoby kerekeken 31 kiegészítővel

Termék leírása

Szerelőműhely Facom Workshop Cart a francia Smoby válllat tervezői kezealól egy igazán különleges ajándék ügyeskezű gyerekeknek már 3 éves kortól, akik szívesen öltik fel az ezermester szerepét. Modern műhely piros-fekete színkombinációban a Facom márkanév felirattal kerekeken gurul, így könnyen a szükséges helyszínre gurítható. A 31 darab kiegészítő közt megtalálható 1 kombinált kulcs, franciakulcs, 1 csavarhúzó, 12 montázs elem, 8 csavar és 8 anya, melyeket gyermeke nagyon hamar megtanul kezelni és különböző formákat tud majd összeszerelni. 

A szerelőasztal részét képezi a hátsó panel is, melyre kis ezermester az éppen használatos 3 szerszámját akaszthatja, hogy azok mindig kéznél legyenek, a munkafelületen különféle nyílások is találhatóak a montázs elemek tárolására, a vonalzó pedig nagyszerű segítség lesz a megfelelő méretekkel rendelkező elemek kiválasztásához. A szerelőasztal alsó részén billenő tárolórekeszek kaptak helyet a szerszámok és egyéb kiegészítők megfelelő tárolásához. A szerelőműhely felső része praktikus fogantyúval lett kiegészítve, hogy a nélkülözhetetlen szerelőműhelyt könnyen tudja kezelni csöppsége. Az asztal kompakt méretekkel rendelkezik, ha gyermeke éppen nem dolgozik rajta, akkor egyszerűen elrejthető a szobában. 

Ezzel a menő munkapaddal gyermeke hosszú időn át fog szórakozni, miközben fejlődik motoros képessége, megismerkedik a szerszámok helyes használatával, és nem utolsó sorban a játék serkentően hat a fantázia és elképzelőerő fejlődésére is. Gyerekekből játék közben igazi kis ezermester válik, felelősségre tesznek szert és kis műhelyükben elsajátítják a rend művészetét. Játék közben szintén fejlődik logikus gondolkodásmódjuk és térlátásuk egyaránt. A szerelőasztal minőségi műanyagból készült  legújabb technológiával, tehát hosszú ideig fogj a kicsiket szórakoztatni. Méretei a terméknek 39*27*73 cm, miközben az asztal teljes magassága 73 cm.

Smoby francia vállalat, mely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, amelyek minőségiek és ellenállóak. A termékek megfelelnek az európai szabványoknak. Francia Smoby márka garancia a minőségre hosszú éveken keresztül bizonyított existenciája alatt. A felhasznált alapanyag a Smoby játékoknal erős és ellenálló, egyben nagyon lágy és bársonyos a tapintásra. A Smoby játékok színkivitelezése pedig nagyban serkenti a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét. Gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a termékek megfelelnek a legmagasabb biztonsági szabványoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek39*27*73 cm
Termék magassága73 cm
A csomagolás méretei41*18*64 cm
MechanikusIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,4 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.