Szerelőműhely Mack Truck kisautóval Flash McQueen Cars XRS Smoby kerekeken tárolóhelyekkel és 28 kiegészítővel

Termék leírása

Szerelőműhely kerekeken Mack Truck a népszerű Villám McQueen kisautóval a francia Smoby vállalat műhelyéből egy kiváló játékszett főleg kisfiúk részére 3 éves kortól. Kerekeken guruló szerelőműhely csodaszép élénk piros színben Verdák mesemotívummal lett tarkítva. A kis szerelőket 28 kiegészítő várja, melyek közé tartozik csavarkulcs, csavarhúzó, harapófogó, különféle csavarok és természetesen a kisautó részei. A szerelőműhely tárolórekeszei nagyszerű lehetőséget kínálnak a szerszámok megfelelő elhelyezésére és a praktikus kerekeknek köszönhetően a műhely könnyedén áthelyezhetővé válik. Kis autószerelő rengeteg időt fog eltölteni bütyköléssel és szervízeléssel. 

 Az igazi szórakozásról az összeszerelhető villám McQueen kisautó gondoskodik, melyet csemetéje nagyon hamar már rutinból is össze tud rakni, nem lesz szüksége segítségre. Szerelőműhely kerekeken nagyon jó hatással van a gyerekek kreativitásának és képzelőerejének, illetve finom motorikus képességei fejlesztésére. A szerelőkocsi praktikus fogantyúval és kerekekkel van felszerelve, ami a kiskocsi könnyed áthelyezését biztosítja, így gyerkőce ha megunja a játékot az egyik szóbában, egyszerűen átguríthatja az új szerelőkocsiját a másik helyiségbe. A szerelőműhely, ugyszintén a hozzá tartozó tartozékok, minőségi műanyagból készültek. Teljes méretei a szerelőműhelynek 44*26*68 cm, miközben magassága 68 cm.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik valósághű dizájnban kivitelezve. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek erős és tartós, egyben kellemesen lágy, bársonyos érzést nyújt a gyermek kezecskéknek. Minden játék éle lekerekített, hogy a játékokkal való szórakozás biztonságban teljen. A Smoby játékok színkivitelezése serkenti a gyerekek fantáziáját és elképzelőerejét. Minden gyermek figyelmét felkeltik és nagyszerű ajándéknak bizonyulnak az autók szerelmeseinek. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre, egyedi dizájnra és eredeti termékre, amelyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek44*26*68 cm
Termék magassága68 cm
A csomagolás méretei42*18*64 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.