Szerelőműhely mechanikus fúróval Black&Decker Smoby satuval és összeszerelhető kismotorral és 82 kiegészítővel 103 cm magas

Termék leírása

Szerelőműhely Black&Decker a francia Smoby vállalat tervezői kezealól egy csúcsszuper gyerekjáték ügyeskezű és barkácsolni vágyó gyerekek részére már 3 éves kortól. Számos funkciót és gazdag 82 darab kiegészítőt rejt a munkapad. A barkácselemeken kívül praktikus munkaeszközöket is talál gyermeke a kiegészítők közt, mint például kalapácsot, csavarhúzót, fűrészt, csavarhúzót, fogót és mechanikus fúrógépet. Műszaki ismeretekeiket megvillanthatják a kismotor összeszerelése közben, a praktikus satu a szerelések során mindig a segítségükre lesz. Játék közben a gyerkőcök megtanulnak az apróbb elemekkel is dolgozni, mint a csavarokkal és anyákkal, így fejlődik finom motorikus képességük, fantáziájuk és elképzelőerejük egyaránt. Ezzel a kiváló és időtlen barkácsműhellyel akár több gyerkőc is együtt szórakozhat, testvérek és barátok együtt mutathatják meg, hogy egy igazi kis ezermester bújt meg bennük.

Barkácsműhely elegendő tárolórésszel rendelkezik az összes kiegészítő és munkaeszköz tárolására. A munkapad hátsó fala a szerszámok tárolására alkalmas a narancssárga tárolódobozokban pedig az apró kiegészítők kaptak helyet. A munkafelület különféle rögzítő furatokkal lett kiegészítve, az elülső részén még praktikus vonalzó is található. Plusz tárolórész a munkafelület alatt található a további szerszámok és egyéb munkaeszközök tárolására. A szerelőasztal 4 stabil lábon áll, gyártásánál kiváló minőségű sima felületű erős műanyagot használtak fel. A szürke, fekete és narancs stílusos és színes színkombináció kellemes munkalégkört teremt és inspirálóan hat majd a kis szerelők munkájára.

Nagyon fontos a legkisebb gyerekeket rávezetni mesterség szerepjátékokra. Játékos módon így közelednek a felnőttek világához, próbálgatják és felfedezik mit is jelent igazi szerelőnek lenni. A gyerek munkapad fejleszti a mozgási képességeket. Szerszámok használata, a kismotor összerakása ösztönzi a logikus gondolkodás és koncentráció fejlődését. Ha a gyerekek játszva javítanak valamit a házban vagy kint, fantáziájuk és kreativitásuk fejlődik. Felfedeznek, vizsgálgatnak, javítanak, szétszednek és összeraknak dolgokat. Mindezen játszási lehetőséget, szórakoztató és játékos tanulást biztosítja az egyedi Black&Decker munkapad. Méretei a munkapadnak 56*39*103 cm, miközben a teljes magassága 103 cm. 

A Smoby kiváló minőségű, valósághű dizájnú műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és ellenálló, de egyben kellemes és sima, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a kicsiket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok vidám és ragyogó színei serkentik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Szigorúan ellenőrzött gyártási folyamatnak köszönhetően a Smoby játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek56*39*103 cm
Termék magassága103 cm
A csomagolás méretei49*16*76 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,4 kg
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek