Szerelőműhely ugrató kisautóval Flash McQueen Cars XRS Smoby rámpával és 94 kiegészítővel

Termék leírása

Szerelőműhely Verdák 3 a francia Smoby vállalat műhelyéből egy modern műhely minőségi és tartós műanyagból, mely 94 darab kiegészítőt tartogat a kis autószerelők részére. A négy stabil lábon álló szerelőasztal piros-fekete színkombinációban pompázik és Verdák mesemotívummal van tarkítva. A munkapadhoz tartozik egy lejtős pályaelem ugratós véggel, mely a versenyzést a McQueen kisautóval még érdekesebbé varázsolja.

A szerelőasztal részét képezi a fekete panel is, melyre kis ezermester az éppen használatos szerszámait akaszthatja, hogy azok mindig kéznél legyenek. Két oldalán a panelnek kis tárolók találhatóak apró alkatrészek tárolására. Tartozékok, melyek fontosak kis autószerelő részére, azokat elhelyezheti a panel alsó részén található nyitható tárolóba. A munkapadhoz tartozik csavarhúzó, kombináltfogó, fűrész, kalapács - szerszámok, melyek nélkülözhetetlenek kis autószerelők számára. A munkafelületen satu is található, mely tökéletes segítség lesz a kisautó összeszerelése és szétcsavarozása közben.

A szerelőpad kompakt méretekkel rendelkezik, szükség esetén könnyen tárolható. A teljes munkapad méretei 110*34*110 cm, munkapult magassága 53 cm. Ezzel a menő munkapaddal és kisautóval gyermeke hosszú időn át fog szórakozni, miközben fejlődik motoros képessége, megismerkedik a szerszámok helyes használatával, és nem utolsó sorban a játék serkentően hat a fantázia és elképzelőerő fejlődésére is. Kisfiúkból játék közben igazi kis ezermester válik, felelősségre tesznek szert és kis műhelyükben elsajátítják a rend művészetét. 

Smoby francia vállalat, mely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, amelyek minőségiek és ellenállóak. A termékek megfelelnek az európai szabványoknak. Francia Smoby márka garancia a minőségre hosszú éveken keresztül bizonyított existenciája alatt. A felhasznált alapanyag a Smoby játékoknal erős és ellenálló, egyben nagyon lágy és bársonyos a tapintásra. A Smoby játékok színkivitelezése pedig nagyban serkenti a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét. Gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a termékek megfelelnek a legmagasabb biztonsági szabványoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek110*34*110 cm
Termék magassága110 cm
Munkafelület magassága53 cm
A csomagolás méretei60*16*77 cm
Teljes hosszúság110 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.