Szerelőműhely Spidey Bricolo Center Marvel Smoby csúszdával és kisautóval 92 kiegészítővel 110 cm magas

Termék leírása

Spidey Bricolo Center Marvel szerelőműhely a francia Smoby gyártótól gyerekeknek 3 éves kortól. A Spidey motívummal ellátott, modern, piros-kék színekben készült műhely lehetővé teszi a barkácsolós szerepjátékok megvalósítását. A 92 kiegészítőből álló gazdag készlet fűrészt, szerelő kulcsokat, fogót, kalapácsot, csavarhúzót, csavarokat, szögeket, anyákat, satut, dobozok és szerelési elemeket tartalmaz, melyek segítségével a gyerekek össze tudják rakni a Spidey figurával kiegészített kisautót és egy rámpa segítségével leereszteni azt a szerelőasztalról.

A műhely hátsó falán összeszerelési útmutató és a Pókember ábrája látható és lehetővé teszi a szerszámok felakasztását. A munkapad praktikus dobozokkal van kiegészítve, ebben a gyerekek a szerelési elemeket raktározhatják. Az asztalon lévő nyílásokba szögeket kalapácsolhatnak, a vonalzó segítségével lemérhetik az építőelemek méreteit, a satu segítségével pedig rögzíthetik azokat. A munkapad alsó több tárolóhely teszi lehetővé a szerszámok és kiegészítők elhelyezését. A Marvel stúdiói Pókember képeivel díszített szerelőműhely első látásra lenyűgözi a kicsiket.

A műhelyben a gyerekekre rengeteg móka vár, melynek során fejlődik finommotorikájuk, technikai képzeletük és érvényesül fantáziájuk. A fiúk felölthetik a javítók és tervezők szerepét, ezzel közelebb kerülnek a felnőttek világához és nő felelősségtudatuk. Mindemellett javul logikai gondolkodásuk, térbeli orientációjuk, megtanulják a rend fenntartását a műhelyükben. Az asztal kiváló minőségű műanyagból készült a legmodernebb technológiával, így éveken át kitart. A termék méretei 110*34*110 cm.

A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású játékokat gyárt a gyerekek számára. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos szórakozást és védik a legkisebbeket a sérüléstől. A játékok ösztönzően hatnak a fantáziára, képzelőerőre, lekötik a legkisebbek figyelmét. A gyártó termékei a francia minőség és egyedi külcsín megtestesítői és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek110*34*110 cm
Termék magassága110 cm
A csomagolás méretei60*16*76 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.