Szerelőműhely kerekeken Spidey Diy Trolley Marvel Smoby kisautóval figurával és 45 kiegészítővel

Termék leírása

Spidey DIY Trolley Marvel kerekes szerelőműhely a francia Smoby gyártótól gyerekeknek 3 éves kortól. A Spidey motívummal ellátott, modern, piros-kék színekben készült műhely kerekekkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy a kis ezermesterek egyszerűen áthelyezhessék a munkapadot a szükséges helyre. A 45 kiegészítőből álló gazdag készlet szerelő kulcsokat, csavarhúzót, csavarokat, anyákat, képeket, Spiderman figurát és szerelési elemeket tartalmaz, melyek segítségével a gyerekek össze tudják rakni a kisautót.

A műhely hátsó falára a gyerekek 2 szerszámot és egy összeszerelési útmutatót rakhatnak fel, a munkafelületen különféle nyílások vannak az alkatrészek összeszerelésére, a vonalzón pedig lemérik az alkatrészek méreteit. A munkapad alsó részén billenő dobozok formájában több tárolóhely teszi lehetővé a szerszámok és kiegészítők elraktározását. A felső részben lévő fogantyú megkönnyíti az asztal kezelését és elmozdítását. A kompakt munkapad szükség esetén egyszerűen elrakható. A kerekes szerelőműhely a Marvel stúdiói Pókember képei helyezték el, így a gyerekek azonnal megkedvelik.

A műhelyben a gyerekekre rengeteg móka vár, melynek során fejlődik finommotorikájuk, technikai képzeletük és érvényesül fantáziájuk. A fiúk felölthetik a javítók és tervezők szerepét, ezzel közelebb kerülnek a felnőttek világához és nő felelősségtudatuk. Mindemellett javul logikai gondolkodásuk, térbeli orientációjuk, megtanulják a rend fenntartását a műhelyükben. Az asztal kiváló minőségű műanyagból készült a legmodernebb technológiával, így éveken át kitart. A termék méretei 39*27*73 cm, a munkapad magassága 73 cm.

A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású játékokat gyárt a gyerekek számára. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos szórakozást és védik a legkisebbeket a sérüléstől. A játékok ösztönzően hatnak a fantáziára, képzelőerőre, lekötik a legkisebbek figyelmét. A gyártó termékei a francia minőség és egyedi külcsín megtestesítői és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek39*27*73 cm
Termék magassága73 cm
A csomagolás méretei39*20*50 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.