Szerelőműhely Bricolo One Workbench Stanley Smoby kalapácsoló játékkal és 57 kiegészítővel

Termék leírása

Stanley Bricolo One Workbench szerelőműhely a francia Smoby gyártótól gyerekeknek 3 éves kortól. A pompás játék számos funkciót és munkaeszközt kínál, amelyek órákra lekötik a kis barkácsokat. A 57 kiegészítőből álló gazdag készlet fogót, csavarhúzót, fűrészt, kalapácsot, szerelő kulcsot, satut, csavarokat, anyákat, szögeket, kalapácsoló játékot és vonalzót tartalmaz. Nem hiányoznak az apró csavarok és eszközök tárolására szolgáló rakodóterek és dobozok, hátsó falán lévő kampók lehetővé teszik a szerszámok felakasztását. A sárga munkapad tartós és minőségi műanyagból készült, stabilitását 4 erős láb biztosítja.

A szerelőműhely bájos megjelenése a Stanley motívumában készült munkaeszközökkel együtt fokozzák a szerepjátékok valósághű élményét. A szerepjátékok fontos szerepet játszanak a legkisebbek fejlődésében, általuk a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, megismerik a szerelők munkáját, mindennapi életüket, miközben fejlődik finom motorikájuk, ügyességük, mozgáskészégeik. A különböző eszközök használata ösztönzi a logikai gondolkodást és összpontosítást. A gyerekek játék közben érvényesíthetik fantáziájukat, képzeletüket. Felfedeznek, kutatnak, javítanak, szétszednek, összeállítanak. Ezt mind a francia dizájnnal ellátott szerelőműhely köszönhetően, melynek méretei 56*34*103 cm.

A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású játékokat gyárt a gyerekek számára. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos játékot és védik a legkisebbeket a sérüléstől. A játékok ösztönzően hatnak a fantáziára, képzelőerőre, lekötik a legkisebbek figyelmét. A gyártó termékei a francia minőség és egyedi külcsín megtestesítői és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek56*34*103 cm
Termék magassága103 cm
A csomagolás méretei60*16*76 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.