Szerelőműhely Verdák Neontech Racers Smoby mechanikus fúrógéppel és 20 kiegészítővel

Termék leírása

Szerelőműhely Verdák Neontech Racers a Smobytól lenyűgöző játék gyerekeknek, akik imádják az autókat. Csodásan illik a fiús gyerekszobába.  Az egész barkácsasztal kiegészítőkkel együtt kiváló minőségű és ellenálló műanyagokból készült, melyek nagyon tartósak, de ugyanakkor érintésre kellemesek és kímélők a bőrhöz. Piros és fekete színkombinációja versenyistálló érzését kelti. Négy lábon áll, melyek párban X konstrukcióval vannak összekötve, hogy az asztalka erős és stabil legyen. Ez a szerkezet egyúttal egy rakodóteret is tart, ahová a kis szerelő elpakolhatja szerszámait. Az egész munkapad neon matricákkal díszített, melyek sötétben fénylenek.

A munkafelületen a kis autószerelő elhelyezheti Villám McQueen kisautót, aki a Verdák meséből ismert és a kisgyerekek körében nagyon kedvelt. Ez az autócska szétszerelhető alkatrészeire, majd újra összerakható, hogy lehessen vele játszani. Nagyszerű szórakozást jelent a kis szerelőmesternek. Hasonlóan, mint a műhely, Villám McQueen kisautó is fénylő matricákkal díszített. Jobb oldalon az autószerelő egy kis satut talál, melybe befogható a kisautó. Bal oldalon pedig mechanikus fúró helyezkedik el, amely egyszerűen gombnyomással működik. Segítségével összeszerelhető a kisautó. A munkafelületen kis lyukak is találhatók csavarok becsavarozására, ahol a kis autószerelő gyakorolhat és javíthatja kézügyességét.

A munkalapot egy függőleges panel egészíti ki, amelyre tetszés szerint munkaeszközök, mint a kombinált fogó, csavarkulcs akaszthatók, ezekre minden kis autószerelőnek szüksége van. Csodaszép dizájnú játék a Cars Neontech Racers szerelőpad francia Smoby társaságtól, amely hosszúéves hagyományokkal rendelkezik és garancia a legszigorúbb európai követelmények betartására. Elsősorban kisfiúknak 3 éves kortól ajánlott a kis műhely. Méretei 49*27*57 cm. Ezzel a játékkal a kicsi társadalmi viselkedését építheti, hiszen barátaival együtt játszhat. Egyikük lehet autószerelő a másik pedig autóversenyző. Azon kívül, hogy rengeteg szórakozásban lesz részük, még motorikus képességeiket is fejleszthetik.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*27*75 cm
Termék magassága75 cm
Munkafelület magassága43 cm
A csomagolás méretei59*13*59 cm
Tömeg1,98 kg
Noteneonove nalepky
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.