Szerszámok hátizsákban Bob a mester Smoby mechanikus fúrógéppel

Termék leírása

Szerszám szett Bob the Builder egy nagyszerű szerelő készlet kisfiúk részére 3 éves kortól. Szerszámokat kis szerelője praktikus hátizsákban tudja tárolni, mely más játékok tárolására is megfelelő. A szerelő szettbe tartozik mechanikus fúrógép, csavarkulcs, kalapács és fűrész. Az egész szett mesés Bob mester (Bob The Builder) stílusban lett megalkotva, mely már éveken keresztül szórakoztatja a gyerkőcöket a képernyőkön keresztül. Gyerek hátizsák Bob mester stílusos kiegészítője lesz kisfiúknak.

Nagyon fontos a legkisebb gyerekeket rávezetni mesterség szerepjátékokra. Bizonyos mértékű felelősségérzetük alakul ki saját tetteikért, fejlődik alkotóképességük, kreativitásuk és fantáziájuk. Növekednek nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is fejlődnek pontosan ilyen játékoknak köszönhetően. Ismerkednek, felfedeznek, szerelnek, szétszednek, összeillesztenek. Mindezen lehetőségek a játékra, szórakozásra és játékos tanulásra biztosítva van a kisfiús Bob mester szerelő szetten keresztül.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek erősek, tartósak és egyben simák, bársonyosak a tapintásra. Minden játék éle lekerekített, hogy gyerkőcei mindig biztonságban játszhassanak. Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak. Smoby garancia a francia minőségre, egyedi dizájnra és eredeti termékre, melyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek20*8*28 cm
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.