Szerszámok Black & Decker Smoby 3 fajta - motorfűrész, vágó és fúrógép

Termék leírása

Gyermek szerszámok Smoby a Bob mester mesesorozat csodaszép mesemotívumával egy kiváló játékszett, mely 3 kiváló szerszámból áll fekete-narancssárga színkivitelezésben együtt kiegészítőkkel. Szerszámos szett kiváló ajándék minden gyerkőc részére, de főleg kisfiúknak 3 éves kortól, akik igazi kis ezermestereknek érzik magukat. Szerszámos szett minőségi szerszámokból áll szereléshez, ami garancia mókával és szereléssel töltött időre a kis ezermesterek számára. Ez elektronikus szerszámok közt csöppsége talál dekopírfűrészt, motorfűrészt és fúrógépet. Ez egy igazán időfeletti játék egyedi francia dizájnban kivitelezve. Köszönhetően a pöpec szerszámos szettnek a kis szerelők megtanulják, hogy az egyes szerszámok mire is használhatóak.

Nagyon fontos a gyerekeket arra sarkalni, hogy felnőteset játszanak. Így játékos módon kerülnek közelebb a felnőttek világához, felfedezik, hogy mivel is jár egy ezermester munkája. A szerszámok nagyon jó hatással vannak a finom motorika és mozgási képességek fejlődésére. Szerszámok használatával szintén fejlődik a gyerkőcök logikus gondolkodásmódja és koncentrációja. Miközben szerelgetnek szobában vagy a szabadban szintén serkentik fantáziájukat és kreativitásukat. Felfedeznek, megvizsgálnak, javítanak, szétszednek és szerelnek. Mindezeket a lehetőségeket, mókát és szórakozást biztosítja és garantálja ez a nagyszerű szerelő játék szett kisfiúknak, melyet a Bob mester mese inspirált. Játékok AA/LR6 elemekre működnek, melyek nem tartoznak a csomagolásba. Játékszett nagyszerű kiegészítő Smoby munkapadokhoz, de a kis szerelők egyenként is kihasználják majd a szerszámok adta lehetőségeket.

Smoby egy neves francia cég, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A termékei készítésénél használt műanyag erős és ellenálló, mégis kellemes tapintású, élei lekerekítettek, védi a kicsiket a sérülésektől. A műanyag Smoby játékok vidám élénk színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, a gyerkőcök figyelmét első pillantásra elnyerik, ezért is ideális játékok legkisebbek számára. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. Smoby garancia a francia minőségre, egyedi dizájnra és különleges termékekre, melyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 6 x AA/LR6 included
Színnarancssárga
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.