Szerszámos koffer mechanikus fúróval Black+Decker Toolbox Smoby sisakkal és összeszerelhető kisautóval 50 kiegészítő

Termék leírása

Szerszámos koffer Toolbox a francia Smoby vállalat műhelyéből örömet szerez minden gyerkőcnek, de főleg a kisfiúknak már 3 éves kortól, akik szívesen bütykölgetnek együtt apukájukkal. Egyedi szürke koffer 50 darabos készletet rejt magában, melyek közt megtalálható a védősisak, mechanikus fúrógép, szerelőkulcs, csavarhúzó, fogó, kalapács, fűrész, csavarok és különféle összeszerelési alkatrészek. Remek kiegészítője a készletnek az összeszerelhető kisautó is, mellyel a kis konstruktőrök is jól fognak szórakozni. A fiúk munkatáskája strapabíró műanyagból készült, sima felülettel és Black&Decker munkaeszközök motívumával.

A játék ideális eszköze a szerepjátékoknak, melyek segítségével a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, felfedezik miből állnak egy ügyes szerelő mindennapjai. A szerszámos koffer fejleszti a finom motorikát és mozgási képességeket. A szerszámok használata és kisautó összerakása ösztönzi a logikai gondolkodás és koncentráció fejlődését. A játék során a gyerekek teljes mértékben érvényesíthetik a fantáziájukat és kreativitásukat. Felfedeznek, vizsgálgatnak, javítanak, szétszednek és összeraknak dolgokat. Ezeket és még sok más játéklehetőséget kínál az eredeti dizájnnal ellátott pompás Smoby szerelő készlet. Méretei a koffernek 44*27*38 cm.

A Smoby éveken át francia dizájnnal ellátott elsőosztályú játékokat forgalmaz. A Smoby játékok anyaga erős és ellenálló, mégis tapintásra nagyon kellemes. A fokozott biztonságosság érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby termékek biztosítják a gyermekek sokoldalú fejlődését, színkivitelezésükkel elnyerik a legkisebbek tetszését. A francia minőséget megtestesítő időtlen játékok mindemellett megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Méretek44*27*38 cm
A csomagolás méretei44*27*38 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,95 kg
Színoranžová,šedá
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.