Szerszámtartó öv kisautóval Flash McQueen Cars XRS Smoby és szerszámokkal

Termék leírása

Szerszámtartó öv a népszerű McQueen XRS összeszerelhető kisautóval a francia Smoby vállalat műhelyéből örömet szerez minden kisfiúnak 3 éves kortól. Csodaszép piros-fekete színben pompázó és Verdák mesemotívummal tarkított öv csat részének köszönhetően az öv hossza állítható. Természetesen nem hiányozhat a készletből - könyökkulcs, csavarhúzó és a kisautó részei minőségi és tartós műanyagból, mely bársonyos a tapintásra. Ezzel a játékkal gyermekéből igazi kis autószerelő válik, aki saját kis autóját is meg tudja már szerelni. Kis ezermester hála a praktikus övnek, szerszámait mindig magánál tudhatja majd.

A szerszámok kialakítása tökéletes kisgyerekek számára, hogy megfelelően tudják a kezükbe fogni azokat. Köszönhetően a cipzáras övnek csemetéje szerszámai mindig egy helyen lesznek, igy bármerre is indul útnak, kedvenc kisautóját mindig meg tudja szerelni. Gyerkőcökben játék közben feléled a felelősségtudat, fejlődik kreativitásuk, fantáziájuk. Kisautókkal való játék pedig serkentően hat a finom motorika és mozgási képességek fejlődésére, de úgyszintén fejlődik logikus gondolkodásmódjuk.

Smoby francia vállalat, mely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, amelyek minőségiek és ellenállóak. A termékek megfelelnek az európai szabványoknak. Francia Smoby márka garancia a minőségre hosszú éveken keresztül bizonyított existenciája alatt. A felhasznált alapanyag a Smoby játékoknal erős és ellenálló, egyben nagyon lágy és bársonyos a tapintásra. A Smoby játékok színkivitelezése pedig nagyban serkenti a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek30*3*17 cm
Termék magassága17 cm
A csomagolás méretei35*6*24 cm
Teljes hosszúság30 cm
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.